Project life - uge 10

Det er vist ved at være på høje tid at lægge Project life - uge 10 på bloggen. I uge 10 var der et par ting, der fyldte meget; vi havde taget en uges ferie for at være med til at passe Nicoline, da hun først havde vuggestueplads fra den 15. marts, ja - og så var der jo Convention.


Her er hele spreaded, hvor der er lavet indstik for at få plads til det hele.


Til venstre: Mandag var jeg på biblioteket med Nicoline, mens B. tog op i sommerhuset da der kom en VVS-mand og installerede noget fjernaflæsningsapparatur for Thisted kommune. Mens han ventede lavede han lidt finish på køkkenet, så nu mangler der kun en emhætte, noget gardin"værk" (vi har ikke bestemt os for hvad vi vil have), og eventuelt en ny opvaskemaskine, så er det færdigt. Næste projekt er at gøre entréen færdig. Tirsdag tog vi bussen ud i Dyrehaven med Nicoline. Vi havde nogle hyggelige timer, men det var IKKE et hit at komme ned og sidde blandt de visne blade, som hun ikke havde prøvet at røre ved før. Heldigvis blev hun glad igen, da vi var hjemme i vante, trygge rammer hjemme hos os. På indstiksiden er der billeder fra Convention i Middelfart.


Højre side: På indstik delen er der igen billeder fra Convention, og på højre side er der lidt af hvert. Det var bidende koldt, men B. var alligevel ude at reparere vores "sygdom" af et plankeværk, så vi er sikre på at Cæsar bliver hvor vi gerne vil have ham. Vi havde en hyggelig pandekageaften, vi var på kirkegården og lægge blomster, da min mor kunne have haft fødselsdag. Der kom lækkerier fra Scrapfactory, jeg var hos frisøren og blev klippet og farvet, alt ind i mellem at vi også havde Nicoline.

Det endte med at blive en rigtig travl, men også rigtig god ferie.

Så er jeg startet i min nye funktion i FAM (Fælles Akut Modtagecenter), jeg har jo været i vagter der i årevis efterhånden, så det er der ikke noget nyt i. Det nye er, at jeg får langt flere aftenvagter og weekendvagter end før. Der er både fordele og ulemper ved det, men jeg tror det bliver godt. Samtidig er vi gået over på Cosmic (elektronisk patientjournal), så mht. den er der meget at komme ind i, men vi skal nok komme efter det.

Kommentarer

Karina Beck sagde…
Det er nogle flotte sider og hyggeligt at kigge med. Tak for inspirationen.
Charlotte sagde…
Lækre PL sider i dejlige farver. Rød og lyserød/pink. :) Hyggeligt med en uge sammen med jeres søde barnebarn. Og herligt at se et indstik i din PL. Ser ud til at Convention var GOD! :)
Jeg er glad for at høre du er ved godt mod i din nye stilling. :)
I Roskilde er vi KUN nået til digital diktering - som blev opstartet for nogle få måneder siden.
Rigtig god 1. maj til dig.
Dorit sagde…
Er det allerede 7 uger siden, der var Convention... savner det, godt jeg skal med til Munkeboscrap 1. juni. Skønt med de dejlige billeder af Nicoline, og godt at få dokumenteret sådan en barnepasser-uge ! For uge 17 skal jeg prøve at lave indstik, har ikke prøve det før...

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8