søndag den 25. marts 2012

Let's Capture These Sketches

Så har vi en ny skitse klar ovre på Let's Capture These Sketches, og her hvad jeg har fået ud af den. Jeg har lavet et layout med et af de første billeder vi har af dejlige lille Nicoline :-)


Billedet er taget da hun var 2 døgn gammel, mens de stadig var indlagt, så hun det alt for store hospitalstøj på. Jeg forstår ikke helt, hvorfor de ikke har noget tøj i mindre størrelser... LOL

Baggrundspapiret er et meget gammelt stykke fra American Crafts, det andet er rester jeg fandt i gemmerne, men jeg synes de passer rigtig godt til billedet. Ud over den hvide blonde og Washi tapen er det hele noget gammelt noget. Herligt at få brugt lidt af det :-)

Lige et lille close up

...... og her så skitsen. Der er masser af inspiration til, hvordan skitsen kan bruges på LCTS, så kig forbi derovre og se hvad mine DT-kolleger har fået ud af den.


Jeg har lige Skypet en lille times tid med Claus og Maja i Uganda, det var rigtig dejligt lige at se dem, og høre at de har det godt. Og sjovt var det at se hvordan de bor, de bor vist rigtig godt efter Uganda forhold, - de har strøm en stor del af døgnet og et rigtigt toilet ;-D - så det er fine forhold - JOW-JOW......

I morgen vil jeg nyde min fridag (var i aftenvagt i går) sammen med Jannie og Nicoline, det glæder jeg mig til :-D

mandag den 12. marts 2012

Nyt layout for LCTS .........

I dag vil jeg gerne vise Jer det først rigtige layout jeg har lavet med billeder af dejlige lille Nicoline, hvor hun kun er 24 timer gammel. Layoutet er en design team opgave for Let's Capture These sketches.

Today I would like to show you the first real layout I made with pictures of adorable little Nicoline, where she is only 24 hours old. The layout is a design team job for Let's Capture These Sketches.

Jeg har brugt papir fra Echo Park serien A Walk In the Park og diverse pynt fra gemmerne
  
I used papers from the Echo Park series A Walk In the Park and various embellishments from my stash


Den fine lille tiger knap har jeg fra en australsk scrapper
 The cute little tiger button is from an Australian scrapper


- og her er skitsen, 
- and here is the Sketch

som helt sikkert er én jeg vil gemme og bruge igen og igen.

I'm sure it is a sketch which I'm going to use again and again.

Ja, det bliver en kort post i dag. Jeg må ind og hygge med resten af familien.

Well, it will be a short post today. I'm going to spend the rest of the evening with my family.

Fortsat god uge......
Enjoy the week......

onsdag den 7. marts 2012

Forårsfornemmelser/Feeling of spring.....Crafty Sketches...

I dag regner det og jeg synes det er rigtig koldt, så jeg synes det er på sin plads at lægge et forårslayout her på bloggen.

Today it is cold and rainy outside so I think it is appropriate to spread some feeling of spring on my blog. 

Jeg har brugt marts skitsen fra Crafty Sketches.

I used the March sketch from Crafty Sketches.

Skitsen/The sketch


Jeg fandt noget meget gammelt papir fra Sassafras, som jeg klippede blomsterswirvlerne ud af. Bogstaverne er lavet med et QK alfabet (Flirt), som Tina har været så sød at lade bo lidt hjemme hos mig.

I found some old Sassafras papers in my stash and cut out the flower swirls. The letters are  cut-outs from a QK alphabet (Flirt), which I borrowed from one of my scrapfriends Tina.

Det var alt for nu.........
This was all for now....

lørdag den 3. marts 2012

En om'er... og Sketches With A Twist.....

Allerførst til Jer der har fulgt med her på bloggen..... Jeg klarede skærene og undgik at blive "prikket" i torsdags....
Alligevel var det svært at glæde sig rigtigt over det, da en del kolleger var temmelig chokerede og kede af det, - men nu har jeg en uges ferie, og jeg har bestemt mig for at prøve at lade være med at tænke på det den næste uge, så må vi se hvordan tingene ser ude når jeg møder på arbejde næste mandag.

Marts skitsen er klar ovre på Sketches With A Twist. Umiddelbart syntes jeg den var lidt svær, men det var faktisk sjovt og udfordrende at arbejde med den.

The March sketch is ready over at Sketches With A Twist.  Firstly I thought it was a little difficult, but actually it was fun and challenging to work with.

Her er skitsen/The sketch


Jeg har brugt skitsen til at lave et nyt layout med Jannie, jeg var ikke helt tilfreds med det første layout jeg lavede, så JA billederne har været scrappet for et par uger siden, men sådan er det jo, når det er en OM'ER..... LOL 

I used the sketch for another layout with photos of my pregnant daughter. Actually I wasn't completely satisfied with the first page I created with those photos, so I decided to make a new one.


Lidt detaljer/some details

I dag har vi været en tur i Ikea i Odense bl.a. for at købe babyseng m.v. til Nicoline, - ikke fordi det er "lige om hjørnet" at hun skal overnatte hos os, men det er rart at hun kan komme i "sin egen seng" når hun er på besøg hos os sammen med sine forældre ;-)
Vi har ikke de store planer for ferien, vi har nogle håndværksmæssige gøremål vi gerne vil have klaret, ellers skal vi bare gå og hygge os. Vi får besøg af Claus og Maja nogle dage inden de tager til Uganda i 3 måneder, - det glæder vi os til, og så er der jo Convention på lørdag....

Today we were on a trip to IKEA in Odense. We bought a babybed to Nicoline, it's nice she can sleep "in her own bed" when she and her parents are visiting us.
Next week I have a week's vacation which I'm looking very much forward to. We don't have big plans, but we are looking very much forward to next Friday where my DS and DIL are coming home for at few days before the travel to Uganda/Africa for 3 months. Last but not least next weekend I'm off for the biannual Scrapbooking Convention in Middelfart..........

Have a great weekend everyone.... :-D

Ses vi i Middelfart på lørdag???......