Let's Capture These Sketches

Så har vi en ny skitse klar ovre på Let's Capture These Sketches, og her hvad jeg har fået ud af den. Jeg har lavet et layout med et af de første billeder vi har af dejlige lille Nicoline :-)


Billedet er taget da hun var 2 døgn gammel, mens de stadig var indlagt, så hun det alt for store hospitalstøj på. Jeg forstår ikke helt, hvorfor de ikke har noget tøj i mindre størrelser... LOL

Baggrundspapiret er et meget gammelt stykke fra American Crafts, det andet er rester jeg fandt i gemmerne, men jeg synes de passer rigtig godt til billedet. Ud over den hvide blonde og Washi tapen er det hele noget gammelt noget. Herligt at få brugt lidt af det :-)

Lige et lille close up

...... og her så skitsen. Der er masser af inspiration til, hvordan skitsen kan bruges på LCTS, så kig forbi derovre og se hvad mine DT-kolleger har fået ud af den.


Jeg har lige Skypet en lille times tid med Claus og Maja i Uganda, det var rigtig dejligt lige at se dem, og høre at de har det godt. Og sjovt var det at se hvordan de bor, de bor vist rigtig godt efter Uganda forhold, - de har strøm en stor del af døgnet og et rigtigt toilet ;-D - så det er fine forhold - JOW-JOW......

I morgen vil jeg nyde min fridag (var i aftenvagt i går) sammen med Jannie og Nicoline, det glæder jeg mig til :-D

Kommentarer

Margit sagde…
Super sødt LO med lille Nicoline... Ja, det er herligt at få ryddet ud i nogle af "lagrene"... Pludselig kan man jo finde anvendelse for papir i lyse lette farver når man sådan får en lille guldklump!!!
Karina Beck sagde…
Super dejligt layout og ja, i skønne farver!
Charlotte sagde…
Et skønt layout. Og ja, det er altid dejligt at få brugt ud af gamle sager. :) Synes du fik det mønstrede ark til at fungere rigtig godt her. Og hun er da sød den lille. :)
Godt at de har det godt i Uganda :)
God fridag og rigtig god ny uge til dig.
Danie May sagde…
Hi Kirsten, your layout of little Nicoline is lovely. The paper is so well suited and I love your take on the sketch. I really don't know what planet I was on, because I totally missed your announcement of the arrival of your new granddaughter. Congratulations to Jannine, yourself and your family on her birth. She looks like a real cutie.
Dorit sagde…
Ejjj, hvor du gir den gas med baby-LO'er, men det er jo osse et fantastisk tema at tage hul på. Rigtig fine og skønne kulører uden at det bliver for lyserødtagtig.
Spændende med det Uganda-ophold, de kan nå at opleve en masse i de måneder, håber de husker at tage maaange fotos !

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D