En om'er... og Sketches With A Twist.....

Allerførst til Jer der har fulgt med her på bloggen..... Jeg klarede skærene og undgik at blive "prikket" i torsdags....
Alligevel var det svært at glæde sig rigtigt over det, da en del kolleger var temmelig chokerede og kede af det, - men nu har jeg en uges ferie, og jeg har bestemt mig for at prøve at lade være med at tænke på det den næste uge, så må vi se hvordan tingene ser ude når jeg møder på arbejde næste mandag.

Marts skitsen er klar ovre på Sketches With A Twist. Umiddelbart syntes jeg den var lidt svær, men det var faktisk sjovt og udfordrende at arbejde med den.

The March sketch is ready over at Sketches With A Twist.  Firstly I thought it was a little difficult, but actually it was fun and challenging to work with.

Her er skitsen/The sketch


Jeg har brugt skitsen til at lave et nyt layout med Jannie, jeg var ikke helt tilfreds med det første layout jeg lavede, så JA billederne har været scrappet for et par uger siden, men sådan er det jo, når det er en OM'ER..... LOL 

I used the sketch for another layout with photos of my pregnant daughter. Actually I wasn't completely satisfied with the first page I created with those photos, so I decided to make a new one.


Lidt detaljer/some details

I dag har vi været en tur i Ikea i Odense bl.a. for at købe babyseng m.v. til Nicoline, - ikke fordi det er "lige om hjørnet" at hun skal overnatte hos os, men det er rart at hun kan komme i "sin egen seng" når hun er på besøg hos os sammen med sine forældre ;-)
Vi har ikke de store planer for ferien, vi har nogle håndværksmæssige gøremål vi gerne vil have klaret, ellers skal vi bare gå og hygge os. Vi får besøg af Claus og Maja nogle dage inden de tager til Uganda i 3 måneder, - det glæder vi os til, og så er der jo Convention på lørdag....

Today we were on a trip to IKEA in Odense. We bought a babybed to Nicoline, it's nice she can sleep "in her own bed" when she and her parents are visiting us.
Next week I have a week's vacation which I'm looking very much forward to. We don't have big plans, but we are looking very much forward to next Friday where my DS and DIL are coming home for at few days before the travel to Uganda/Africa for 3 months. Last but not least next weekend I'm off for the biannual Scrapbooking Convention in Middelfart..........

Have a great weekend everyone.... :-D

Ses vi i Middelfart på lørdag???......

Kommentarer

Dorthe ◕‿◕ sagde…
GODT du har beholdt dit arbejde, og godt du har ferie så der kan falder lidt ro på igen, men det må bestemt ikke være sjovt. Synes altid det er den samme melodi: Nedskæringer Nedskæringer og atter Nedskæringer - ØV!

Hvor er det dejligt du er blevet mormor, glæder mig til at se en masse Lay Outs med prinsessen.

Rigtig god fornøjelse til Convention, er slet ikke misundelig... ;)
Har givet besked om du skal køre med Helle og Tina.

Hav det rigtig godt :)

Knus fra
Dorthe :)

Ps. Er der udsigt til en ny Scrapdag?
nedergaard sagde…
Godt for dig... men synd for de andre. Så smukt dit Lo er blevet ... skønne farver og så er dine blomster så skønne:-)
God ferie
Charlotte sagde…
Pyha - godt at høre du stadig har dit job. Må have været en slem dag at komme igennem. Dejligt du nu har ferie og kan slappe helt af. :)

Skønt layout. Jeg så godt skitsen og tænkte, "den er da svær", men jeg synes du og de andre i teamet har klaret den flot.
Lækre farver og (igen) gode billeder! :)
Rigtig god ferie.
Karina Beck sagde…
Godt, at du ikke blev prikket, men det er ikke et godt miljø, at skulle arbejde i mens det sker.
Lækkert layout og flot brug af skitsen.
Jeg tror, at den lille prinsesse bliver godt forkælet, dejligt!
God søndag.
Danie May sagde…
Kirsten I am so pleased to hear that for now your job is safe and I hope regardless of the events that occurred you can enjoy your holiday. Your layout of your daughter is gorgeous and I really love how you have created your chevron using the twine and how your three embellishments match your main background paper. It's just gorgeous!
Pia sagde…
Kan godt forstå det er med lidt blandede føleleser selvom du ikke blev prikket men må være hårdt at se kollegaer kede af det og ikke rart at skulle miste dem. men du må hygge dig i ferien og super flot lo og igen med dine søde detaljer

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......