Go'e gamle Cæsar # Sketches With A Twist

Så har jeg lavet et layout med vores dejlige gamle Cæsar.

Det er en design opgave for Sketches With A Twist, hvor oktober måneds skitse nu er klar. Twisten denne måned er én jeg har bestemt, og denne gang er det:

Stjerner - på den ene eller anden måde. 
Det kan være dit layout er med din favorit (sports/rock eller andet) stjerne, du kan bruge ordet stjerne i din titel, eller der kan være stjerner som pynt på dit project. 
- Kun fantasien sætter grænser.


Jeg har "noget" med stjerner, og hvis man lægger mærke til det, er der stjerner på mange af mine layouts. Vores dejlige gamle Cæsar er en kæmpe stjerne for mig, og jeg er meget taknemmelig for, at vi har fået lov til at beholde ham så længe som vi har - han er 12 ½ år nu. Her ligger han og hygger sig i græsset oppe ved sommerhuset.


Lige p.t. er der længe imellem at jeg bruger brads, men her har jeg brugt en hundepote brad og nogle stjerne brads fra gemmerne.


Jeg har været i gang med at lave lidt enkel filtpynt. Filtstjernen har fået en gang stickels i kanten.


Denne måneds skitse, som jeg har drejet skitsen 1/4 omgang

I overmorgen står der jo så Convention på programmet. Jeg glæder mig super meget, jeg har ikke fået pakket noget endnu, men lidt må jeg jo hellere tage med - bare for et syns skyld - HE-HE.....

Ses vi i Middelfart? - Ellers rigtig god weekend :-)

Kommentarer

Karina Beck sagde…
Det er et flot layout i dejlige farver.
God fornøjelse i Middelfart! Jeg kommer desværre ikke..
Dorit sagde…
Uh, hvor er det fint med flere forskellige papirer og så de fede stjerner, de er nemlig superanvendelige. Synes farverne er så fine og sarte, og så er der jo fantastisk flotte detaljer. - Man kan godt se på Cæsar, at han godt ved, han er STJERNEN, han ser i hvert fald ret charmerende ud, så'n med hovedet på sned !
Jeps, vi ses om nogle få timer i Middlespeed !
Stine Kreateten sagde…
Håber du havde en god tur til convention!?
Jeg sad over denne gang, men tænker at jeg hellere må tage med til foråret.

Som altid et lækkert Cæsar LO- man har vel noget med hunde-lo'er! :D
Anja Kjærgaard sagde…
Det er et rigtig flot layout! Jeg har alle de samme ark liggende, men har aldrig turdet blande dem så meget - men det ser fantastisk ud. Tak for skøn inspiration.

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......