Sommer ved paradissøerne

Så er det igen tid for en ny skitse ovre på Sketches With A Twist. Twisten denne gang at bruge maling eller mist, men allerførst har vi lige skitsen.

It's time for a new sketch over at Sketches With A Twist. This months twist is to use paint or misting.
Here you have the sketch:


Jeg synes det er en rigtig god skitse, det har i hvert fald været sjovt at arbejde med den.

I think it's a really great sketch, it has certainly been fun to work with it.

Layoutet jeg har lavet denne gang er fra en dejlig tur til Paradissøerne. De ligger ikke så langt fra hvor vi bor, så det sker at vi kører derud og går en tur. Det er egentlig bare en lille park, der ligger i et industriområde, men der er ganske dejligt derude.

The layout from a wonderful trip to the Paradise Lakes. They are located not far from where we live, so now and the we take a walk out there. Actually it's a park located in an industrial area, but we love it out there.


Nu er mist jo desværre ikke min bedste ven, så jeg har valgt at bruge maling på layoutet, både under paptallerkenen, som jeg har brugt som ramme om billeder, og på kanten af den.

Well, misting is not my very best friend, so I chose to use paint on my page. I painted under the paper plate which I use as a frame for the photo, and the edge of the paper plate also got some paint.

Her er så et close-up af noget af pynten

Siden sidste opdatering her på bloggen har jeg haft en enkelt uges ferie, hvor vi var et par dage oppe i sommerhuset og ellers bare herhjemme. Selvom vejret var dårligt det meste af tiden, nød jeg ugen rigtig meget, jeg trængte bare til at holde fri og lave ingenting. 
Claus og Maja har været hjemme nogle dage, hvor vi bl.a. har fejret Jannies fødselsdag, og ellers har det bare stået på arbejde i alt for mange timer per uge. 

Since the last update, I have had one week's vacation where we spent a couple of days in our summer house and otherwise just here at home. Although the weather was bad most of the time, I enjoyed the week very much, I just wanted to take time off and doing nothing.
Claus and
Maja has been home a few days, where we have celebrated Jannie'sP birthday, and otherwise I have been working much too much lately.

I går var vi i Flensborg og holde fødselsdag sammen med min svigermor, og i dag har vi fornøjelsen at passe Nicoline, da hendes forældre er til bryllup hos nogle venner :-D

Yesterday we took a trip to Flensburg, Germany to celebrate the birthday of my mother in law, and today we have the pleasure to take care of our granddaughter, Nicoline ;-D

Ja, og så er jeg jo hoppet på Project Life bølgen, hvor jeg har været i gang siden sidst i maj.  Det er en super måde at dokumentere sin helt almindelige hverdag på. Jeg mangler at få taget billeder af det der er færdigt, og så vil jeg ved lejlighed vise nogle af siderne her på bloggen.

Since May I have created pages for my Project life album. I love the idea of documenting my ordinary everyday. Occationally I will show some of my pages here on the blog.

Det var alt for nu :-D

Kommentarer

Charlotte sagde…
Hvor er det et flot sommer layout. Ser godt ud med den hvide maling under billedet og smart at bruge en paptallerken - det har jeg ikke set før. :) Og skønt billede af dig og hundebassen.
Glæder mig til at følge med i dit project life. Jeg selv har også lagt en bestilling, som endnu ikke er nået hjem til mig. Den er godt nok længe undervejs!! Men jeg planlægger at begynde i januar næste år, så der er god tid endnu.
Jeg har ferie nu. I forgårs kom vi hjem fra nogle dejlige dage i Spanien. Har ferie næste uge med, så jeg helt kan få gearet ned!
Pas på dig! Og rigtig god søndag.
Danie May sagde…
Hi Kirsten, your take on the sketch is fabulous. I really love the pops of bright colors from your assorted ric rac trims and crotchet doiley! Such a cheerfully happy layout! xx
Karina Beck sagde…
Flot layout i nogle skønne farver!
Jeg vil se frem til dit Projekt life.
Jeg bestilte også mit PL fra USA i februar og det er ikke kommet endnu. Det er meget skuffende... Så jeg begynder også til januar.
Sasha sagde…
Du har en fin blog. Glæder mig til at besøge den igen.
Annette sagde…
Flot og farverigt layout - og smart ramme.
Det lyder spændende med det PL - og jeg kan da glæde mig til at se lidt fra den, når du kommer i gang.
annette sagde…
Hi there Kirsten... I love your take on the SWAT challenge .. I enjoy visiting faraway places through your LOs .. hugs ..

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D