Sketches With A Twist

Jeg vil lige hurtigt vise den nye skitse fra Sketches With A Twist og hvad jeg har fået ud af den. 

Just a short post to show the latest sketch from Sketches With A Twist and my take of it.

Først layoutet; jeg valgte at bruge hexagoner  til skitsen.

I chose to use hexagons for the sketch.


Billederne er af Nicoline, som på det tidspunkt hvor billederne blev taget, lige var begyndt at sige "hej" til verden, når hun lå på maven. 

Papiret er nogle rester fra en ældre Lily Bee serie - Picket Fence. Det er en serie, der er super anvendelig. Faktisk kunne jeg ønske mig, at der var nogle danske scrapbutikker, der ville tage nogle flere af Lily Bee's serier (30 x 30) med pynt og hele pivtøjet hjem

The photos are of Nicoline, at the time the photos were taken, she had just begun to say "hello" to the world when she was laying the stomach.  

The paper is left overs from an older Lily Bee series - Picket Fence. I think the series is very versatile. Actually I wish some Danish scrapshops would sell some more of the Lily Bee's series (30 x 30) with all the embellishments.

Her er så skitsen, den gav lidt hovedbrud, men det er jo altid godt med en udfordring ;-D

Here you have the sketch, actually I think this one was a little tuff, thanks Janice for a good challenge ;-)

Skitsen

Jeg har været så heldig, at Kim fra Sketches With A Twist har spurgt, om jeg vil tage endnu en tørn som designer hos dem, og selvfølgelig vil jeg det ;-) Nu mangler vi bare en ny skitse designer, man kan se DT-call ovre på bloggen. Var det noget at søge ??

Kim from Sketches With A Twist asked if I would take another term on the team, of course I will. Now we  are looking for a new sketch designer. Jump over at the blog for further information. 

Pga. en kollegas sygdom venter der nu 2 aftenvagter (tirsdag og onsdag), så håber jeg det kan lykkes at få sovet lidt. Det er lidt "op ad bakke" p.t. 

Due to a colleague's illness I now have 2 eveningshifts (Tuesday and Wednesday), so I hope I will manage to get some sleep, which I find rather difficult at the moment.

I weekenden har fejret B.'s fødselsdag. Han plejer ellers ikke at ville holde noget, men nu siger han, at Nicoline jo ikke kan have en morfar, der ikke holder fødselsdag. Sjovt hvad det kan gøre, at blive morfar HA-HA. Vi har haft gæster både lørdag og søndag, så det har været en rigtig hyggelig weekend ;-)

This weekend we celebrated my DH's birthday. Normally he is not very fond of getting celebrated, but after being a granddad he finds it okay. Funny how things can change when you become grandparents LOL

Kommentarer

Karina Beck sagde…
Kanonlækkert layout! Jeg er vild med at du har brugt Hexagoner. Fin fortolkning af skitsen. Ddet er dejligt at du fortsætter, så vi får lov til at se flere layouts.
God arbejdslyst..
10na sagde…
Hvor er det bare et lækkert LO, så kom du også på hexagonbølgen ;o)Hun er ho bare superskøn, hende Nicoline og nem at scrappe. Vi ses.
Kh 10na
Netti sagde…
Wow sikke et smukt layout du har lavet! Jeg kan godt forstå at skitsen gav hovedbrud..det ville den sørme også have givet mig da, men flot løsning du kom på.
Og så må jeg lige sige..hvor er Nicoline dog underskøn :)
nedergaard sagde…
Det er super lækkert...skøn farve sammensætning og nogle super søde fotoer. Jeg er ved at blive vild med hexogon;-) og så flot du har brugt dem til skitsen, som ellers er lidt svært. Ha en god dag
Charlotte sagde…
Jeg så godt dit layout ovre hos Sketches With a Twist og jeg synes du klaredet det SÅ godt. Den skitse ser svær ud! Lækkert med hexagon's og de sarte tøsede farver. Flot du blander det hele med sort/hvid fotos. :) Sejt at du kører endnu en omgang hos dem som DT medlem :)
Uhh - ikke sjovt med alle de sygemeldinger. I mit "nye" job mangler vi allerede to på pinden - det bliver bare IKKE bedre, nærmest lige meget hvor man sidder. God arb.lyst trods alt.
Pia sagde…
sper flot opsætning og dejlige farver

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......