LCTS.... Layout med Claus

Så er vi igen klar med en ny skitse ovre på Let's Capture These Sketches, (ja det går stærkt derovre, der er allerede en endnu nyere skitse lagt på, - så kig forbi), og jeg må sige at det har været virkelig sjovt at lave et layout ud fra den. Jeg tror det er en skitse jeg vil vende tilbage til på et senere tidspunkt. Her er den:


Der er ingen tvivl om, at Nicoline fylder rigtig meget hos os, og jo også i min scrapverden, men nu skal det hele jo ikke dreje sig om hende ;-D - så jeg har denne gang brugt et billede af Claus på layoutet.


Billedet er et par år gammelt. På det tidspunkt spillede han i et band sammen med nogle venner, så jeg synes stjernerne og guitarerne passer rigtig godt til layoutet. Guitarerne er klippet ud af noget old-gammelt papir og sat på med 3-D puder. Resten af materialerne (undtagen dymostrimlerne, dew-drops'ne og bogstaverne, som er standset ud på Big Shotten) er igen-igen fra en Nook pakke.

I used the sketch for a layout with a photo of my son, Claus. The photo is a couple of years old. He is studying at the Pharmaceutical Faculty and at the moment he is finishing the thesis in Uganda, Africa. I miss him very much, the internet and electricity are very unstable in Uganda, but we are trying to Skype now and then.
He and some friends are playing in a band, so I think the guitars fits the layout very well.

Resten af weekenden kommer til at gå med et besøg hos vores datter og svigersøn (de har nogle fliser der lige skal fuges ;-) ), arbejde i morgen og ellers gæster til en gang gammeldags flæskesteg med det hele. Og så er det jo dejligt at tænke på, at næste arbejdsuge er kort, med fri 1. maj og St. Bededag :-D

Fortsat god weekend og tak for besøget

Kommentarer

Danie May sagde…
What a fabulous take on the Sketch Kirsten, and I really love the pink you have added to this wonderful design. This really pops the blue and compliments your photo wonderfully.
Dorit sagde…
Rigtig flot mande-LO, hvor papirerne matcher halstørklædets farver og får fremhævet det fine billede. Kan godt se den skitse er ret anvendelig, måske man sku....prøve at bruge en skitse !
Selvfølgelig fylder dit lille barnebarn meget, andet ville da være underligt, vi ser gerne nogle flere LOs med hende, så vi kan følge udviklingen, og se om hun stadig ligner sin momse ;-D
Stine sagde…
Sikke en pæn søn du har sig Kirsten! :)

Totalt lækkert LO, den skitse er jeg vist nødt til at forsøge mig med.

Det er ikke så mærkeligt at jeres lille barnebarn fylder meget i scrapperiet, rollinger er bare vidunderlige at scrappe!
Lizzyc sagde…
HI.. what a fabulous take on the sketch.. those colors look stunning together!!

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......