Crafty Sketches... Samsø

Jeg er netop kommet hjem fra nogle dages påskeferie i sommerhuset, så jeg er lidt sen på den med at vise april måned layout for Crafty sketches. Denne gang er skitsen lavet af Kim Kendell, og den var rigtig lækker at arbejde med. Her er hvad jeg fik ud af den.

I've been out of town for some days, so I'm late presenting the April Crafty sketch. The April sketch is created by Kim Kendell and I really loved working with it. Here you have my interpretation of it.


Billederne er fra en tur til Samsø sidste år, hvor vi besøgte Hobbyboden, kiggede os lidt omkring og var på photoshoot på den dejlige ø. Jeg har brugt papir og lidt pynt fra Webster Pages som jeg har fået i en Nook pakke. Jeg synes Webster serierne er meget smukke, men også svære at arbejde med, men jeg er nu ganske godt tilfreds mede resultatet af dette layout.

The photos are from a daytrip to a beautiful little island called Samsø. Together with 4 scrapfriends I visited a scrapshop Hobbyboden and took time for some photoshoots. I used some papers and embellishments from Webster Pages which was in a monthly kit from My Scrapbook Nook. I think the Webster lines are very beautiful but I find them rather difficult to work with, but I'm quite satisfied with this layout :-)

Her er så skitsen:


Det er en rigtig god skitse at arbejde med, så hvorfor ikke prøve at lave et layout ud fra den og uploade det på Crafty Sketches. Det kunne være hyggeligt at se nogle danske scrappere derovre. 

I used this super sketch, why not give it a try and upload your work over at Crafty sketches?

Så er der en dag tilbage af Påsken, jeg er så heldig at have ferie i ugen efter Påske, så den vil jeg nyde i fulde drag.

I hope you will enjoy the last day of Easter. I'm so very lucky to have one weeks vacation after the Easter days, and I really intend to enjoy those days ;-D

Kommentarer

nedergaard sagde…
Hvor er det smukt. Papirerne er perfekte til dette skønne billede, der er indrammet så flot... så fint pyntet med blomster.
Ha en god 2. påskedag
Charlotte sagde…
Super smukt layout og du har brugt Webster's arket rigtig flot. Jeg forstår godt du er tilfreds med resultatet. :) Webters ER svære at bruge, men nogengange så lykkes det bare.
Lækre billeder fra Samsø - dejlig idyllisk.
Jeg er jo jævnligt forbi Crafty Sketches (og alle mulige andre udfordrings blogge) :) Måske jeg også prøver mig på denne skitse.
Dejligt du har ferie i hele denne uge (det har jeg også!!) - nyd den.
God ny uge til dig.
Margit sagde…
SMUKT.... det er lige præcis ordet der dækker...
Jeg KAN ikke finde ud af at bruge de websters... det er alt for mønstret til mig... - men jeg har en del... fordi de er så flotte...
(jeg er begyndt at bruge bagsiderne !!!)
Nyd feriedagene...
Dorit sagde…
Det er virkelig fint, og super at man ikke altid behøver pynte så meget.
- Men de er svære at bruge, på øen mod vest var der en påfugl som krydsede min vej med udslået hale, og såvidt jeg husker var der et Webster-papir inkl. fjer med i de Nook-pakker, så det er nu det skal bruges....
Go' ferie !
Karina Beck sagde…
Det er supersmukt! Flot stemning, du har fået med!

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D