Hej igen.....

Det er efterhånden længe siden der er sket noget her på bloggen, men så er det jo heldigt at det i dag er den 15. oktober, hvor der udkommer en ny workout på ScrapFIT.

Denne gang går workouten ud på, at man skal bruge tal - MASSER af tal på sit layout, og for at sige det som det er, så synes jeg det er lidt svært, men jeg har da fået lavet dette layout med tal.

Jeg har lavet endnu et layout fra en tur til fantastiske London nogle år tilbage. Vi besøgte et af Londons mange markeder - Spitalfields Market - et lidt alternativt et af slagsen. Der er nu ikke noget som at besøge markeder når man er ude at rejse, synes jeg.

Jeg vil nu ikke prale af at være super tilfreds med dette layout, men som sagt syntes jeg det var lidt svært med alle de tal ;-D
En del af materialerne er igen-igen fra en af Nook pakkerne.


I denne måned er der mulighed for at vinde dette dejlige kit fra The Paper Bakery kit club, hvis man deltager i workouten. Der er mulighed for at få lidt rabat, hvis man abonnerer på The Paper Bakery kits'ne, men det kan I læse mere om ovre på ScrapFIT.

Det går meget langsomt, men sikkert, fremad med at blive færdig herhjemme, det pokkers arbejder tager for meget af ens fritid.... I dag har vi fået sat et par overskabe mere op, og emhætten hænger hvor den skal, vi mangler at få flexslangen ført op gennem loftet til udsuget, og vi har fået lavet lidt finish hist og pist. Vi kan forhåbentlig nå en lille smule i morgen også, B. skal arbejde i morgen eftermiddag og på rollespilskoloni i næste uge, så der kommer arbejdet til at ligger stille, - men hovedsagen er at det går fremad.

Rigtig god weekend....

Kommentarer

Karina Beck sagde…
Jeg synes, at det er et flot layout.
Rigtig god weekend.
Jeg kender dog det med ikke at være helt tilfreds med det man har scrappet, men jeg synes altså du klarede tal-udordringen godt. Flotte farver du har valgt på LOet, og så kan jeg så godt li' når man bruger forskellige typer bogstaver til titler.
Det marked lyder spændende, synes jeg, og du har ret, markeder på rejser er et must!
Godt det går fremad derhjemme. Lige pludselig er i færdige.
Rigtig god søndag til dig. :0)
Pia sagde…
super flotte layouts, flot med forskellige tyber bogstaver.I må have god arbejdslyst med projektet , jeg får heller ikke lavet så meget i morgen skal vi skrive under på køb af kolonihavehus så her har den stået på planlægning af hvordan vi skal indrette køkken og badeværelse og ud at se på hvad der findes af ting og sager så der er andre ting der fylder i mit hoved end scrap
Du må¨have en fantastisk søndag
knus
Pips sagde…
Nå der er liv i dig endnu - hihi. ;o)
Jeg kan godt se dit LO her ikke er helt i Kirsten stil - men jeg synes nu det er blevet fint alligevel!
God arbejdslyst med alle de igangværende ting. Hvornår er der Esbjerg-scrap igen? :o)
nedergaard sagde…
Jeg synes du har klaret opgaven rigtig flot med alle de tal... det ville jeg også have svært ved. Flotte farver og meget fortællende billeder :-). Kender godt det med ikke at være helt tilfreds med sit LO, men efterhånden kommer man til at holde af det alligevel, synes jeg.

Fortsat god arbejdslyst!!!
Margit sagde…
Super lækkert LO. Jeg synes det ser rigtig godt ud med de tal strøet ud over siden... og titlen matcher da vinduet indhold helt fint... HOLD DA OP... hvor der er mange ting og sagen!! =0)
God arbejdslyst på huset... rart I kan se der sker fremskridt... pludeselig er det bare tip-top ;o)
Go' søndag...
Annette / aka sagde…
Det var da en flot løsning på den opgave.
Sjovt billede, med sjov titel til, og så du har bare fået en god ide med alle de tal strøet ud over det hele.

Dejligt at arbejdet skrider godt frem. Men tænk på, hvad I får ud af det....og glæd dig.

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D