Side til min BOM

Jeg har lavet endnu en side til min BOM, denne gang handler den om musik.

Generelt har jeg en MEGET bred musiksmag, men popmusik gør mig glad, så det er nok det og rock jeg lytter mest til. Når vi hører radio er det altid Radio Scala der kører, men hvis vi taler om CD'er, så er det lige for tiden Michael Jackson, Robbie Williams og James Blunt der drøner ud af højttalerne. I næste måned kan det snildt være noget helt andet jeg foretrækker at høre.

Jeg kom til at tænke på, at mine efterkommere måske ville synes det var sjovt at vide hvilken slags musik jeg kunne lide i Maj 2011 ;-D

Mht. den engelske titel er jeg egentligt ikke sikker på at den er korrekt, måske skulle det have været currently I am listening to, men hva' - meningen er god nok ;-D ;-D

Lige et par detaljer - stjernerne er fra Pips ;-)
Så er Bededagsferien næsten gået og en ny arbejdsuge uge "truer". Fridagene er gået med at rode i sommerhuset, vi har ikke længere noget køkken og inderbeklædningen af køkkenvæggen er helt væk. Nu venter vi på at VVS-manden kommer og lægger vores afløb om, før vi kan komme videre med at reetablere væggen og klinkegulvet og sætte det nye køkken ind.

Der der også blevet tid til en strøgtur og cafébesøg sammen med Jannie samt frisørbesøg med en gang klipning og farvning (skal hilse og sige at der er kommet PANG på denne gang) ;-D


God uge 21 til alle :-D

Kommentarer

Margit sagde…
Det var da en super sjov tanke du fik... og JA, selvfølgelig vil det være sjovt for efterkommere at vide det... Jeg mener... vi tænker vel også vores mhp den forrige generation ;o)
Fed opsætning... med cirkel på "firkant" og den utrolig flotte bort foroven og forneden... er det en MS?
Forøvrigt minder det lidt om min musiksmag...
Også god ny uge til dig... lyder til at du har haft et par go'e fridage. Her har det lige været en kulsort himmel... men nu lysner det ;o)
Pips sagde…
Orv ja .... de stjerner har jeg da set før ... thihi... :o) Superflot LO du IGEN har lavet - det er du bare supergod til. Glæder mig da til at se PANG håret om en månedstid - hehe. Håber der når at komme rigtig MANGE dimser hjem inden ... og regner med det ;o) Så jeg ka få solgt noget til Jer ... thihi. Knus
aka sagde…
Det var da en god ide at lave en side om musik - selvfølgelig. Og den er blevet rigtig flot. Og din musiksmag er god - og ung !
Jeg kan godt lide den opsætning, og så spotter mit øje lige den lækre kantpunch foroven igen. Den er du glad for.....og det forstår jeg.
Hvad med at lave en side om dit hår/frisure. Der kan da nok blive lidt at grine af for dine efterkommere. Tænk på da vi alle havde puddelkrølle-permanent, eller lang slaskehår ned foran øjnene.
Tak for dine søde hilsener - det betyder bare så meget for mig i denne tid. TAK.
Charlotte sagde…
Uh et lækkert LO! Det ser godt ud med den orange/røde kant rundt om LOet. Er også helt vild med din "boble-bort". Farverne er rigtigt flotte sammen og temaet er skønt! ... og så må jeg tilslutte mig din musiksmag - det er 3 gode kunstnere du fremhæver! :0)
Det lyder til jeres fridage er blevet brugt godt og grundigt. Rigtig god ny uge til dig.
nedergaard sagde…
En sjov ide at lave et LO med musik... og det har du bare gjort sååå flot. Skønne farver og lækker detalje med noderne.
Men med hensyn til musiksmag så er det nu langt fra det jeg kan li' at høre:-)
Dorit sagde…
Go' idé, go' idé, af de 3 vælger jeg så Robbie, det er fed musik for øregangene, må indrømme, at jeg ikke aner hvem mr. Blunt er.
Fedt med den runde røde dims, så man kan se, de er CD'ere det handler om og fint med den røde ramme, som holder sammen om det hele. Min musiksmag er også godt bred, så jeg ville ikke vide, hvad jeg skulle lave på et musik-LO, smagen er lige fra Deep Purple og helt ud til Helmut Lotti, ha-ha...
Pia sagde…
super flot layout igen , ser godt ud med den punchede kant foroven og ja alle de andre fine detaljer du altid har med
Karina Beck sagde…
Lækkert layout. Flot sat op, lækre papirer og punchet kant.
God weekend.
FruMaansen sagde…
fedt LO (som altid ;-)) og en god ide til BOMalbummet!

jeg er ikke lige så god til det engelske, du kunne sagtens snyde mig til at tro din titel er helt rigtig! :-)

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D