Peter - min dejlige far......

Så vil jeg gerne præsentere Jer for maj skitsen fra Crafty Sketches.


Den er lavet af Vanessa, som er tidligere DT-medlem. Da jeg så den tænkte jeg, wauw - den kan jeg ikke lave det helt store med, men nu er alt det bling der bliver sat på en skitse jo heldigvis kun for at indikere, at der skal være et eller andet på de steder, men de små grå kom lidt på arbejde, og det er jo fedt at blive udfordret. Jeg bestemte mig for at spejlvende skitsen og lave et mere maskulint layout, og det kom er det her ud af:


Nogen af Jer vil måske kunne genkende materialerne og noget af opsætningen fra et kursus Christiane Müller holdt på en tidligere Convention. Jeg bestemte mig for at arbejde videre med de materialer der var tilbage og lidt ekstra, og det er der kommet dette her layout ud af. Billedet er et af de ganske få jeg har af min far, derfor betydet det rigtig meget for mig.


Her kommer lige et par close-ups

Hvad synes I om skitsen? Jeg kan se at søde Charlotte allerede har været igang med en tidligere skitse ovre på Crafty Sketches, og det kunne være rigtig hyggeligt hvis der er flere danske scrappere der har lyst til at være med.


Fortsat god solskins-søndag

Kommentarer

Dorit sagde…
Spændende hvad der kommer ud af en skitse, når man spejlvender... nu da du har brugt en forholdsvis ældre billeder, så kunne jeg måske her prøve at lave mit første slægts-LO, har i hvert fald printet skitsen ud :->
Ellers skønt at se et LO i gule farver, synes det er en lidt svær scrap-farve, men det har du jo klaret til UG, alt det sorte er også fedt til det gule, og som sædvanlig er der små fine detaljer, det kan vi jo godt li' at se og studere !!
Ha' selv en fortrinlig søndag !
10na sagde…
Ej hvor er det bare flot, du er bare så god til at fortolke skitsen på en ny og spændende måde også anvende nogle "svære" farver også alligevel får det hele til at spille + du bevarer din stil. Du får et stort 5-tal af mig. Fortsat god weekend, eller det der er tilbage af den :o)Kh 10na
Karina Beck sagde…
Lækkert herre layout og flot tolkning af skitsen.
God søndag.
nedergaard sagde…
Kunne heller ikke lige forestille mig, at du ville komme en masse bling på :-). Du har løst opgaven så flot... med masser af lækre detaljer og flot papir. Kan godt li' de gule cirkler med knapperne på.

Ha en dejlig uge!!!
Netti sagde…
Hvor er dit layout bare blevet virkelig flot og smart at spejlvænne skitsen ;) Sikke mange lækre detaljer du har fået med. Jeg synes tit at det er dem der er prikken over i´et :)
Rigtig god uge til dig :)
aka sagde…
Skitsen er fin nok - men jeg havde aldrig fået tanken om at spejlvende den - lave den maskulin - og bruge gule farver !!
Det er bare så flot, og så gul og sort sammen, det er lækkert. Smukke detaljer som du er en mester i. Dem laver du mange af, alligevel er de så små og fine at der er plads til mange på hvert lo. Det er derfor dine lo'er er værd at nærstudere.
Charlotte sagde…
Hvor er det et fantastisk flot LO du har lavet. Lækkert som du har tolket skitsen på din hele egen måde - og man kan sagtens stadig se du har brugt skitsen.
Flotte farver - ser så godt ud med sort/gul sammen. Her er der mange fine detaljer at kigge på!
Ja, jeg har været ovre og scrappe efter tidligere måneds skitse - og jeg vil følge spændt med i dit arbejde på denne blog.
Rigtig god ny uge til dig.
Pia sagde…
wow Kirsten hvor er det et smukt layout med fine detaljer , flot med det gule, er ellers ikke lige min farve men ser supert ud. Du må have en god weekend
Pia sagde…
Hej igen Kirsten. Dyrenene er køleskabs magneter jeg har købt i butikken inde i zoologiskhave, jeg har ikke set dem andre steder

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......