Varm kakao og Convention

Nøj hvor er jeg træt i dag...:-D Faktisk totalt bombet :-D I går var jeg jo på Convention i Middelfart, og det var som sædvanlig en rigtig god dag. Denne gang fulgtes jeg med 10na og Pips, og det er jo et par piger med højt humør, så vi fik snakket og grinet rigtig meget, tusind tak for godt og sjovt selskab, tøzer :-D

Jeg kan undre mig over, at jeg den ene gang efter den anden pakker scrapkufferten til bristepunktet, for jeg ved jo godt, at jeg ikke får lavet noget som helst.

Jeg kan også undre mig over at jeg den ene gang efter den anden slæber mit kamera med, for det er sjældent jeg får taget nogen billeder, så jeg har ikke nogen billeder at vise.

Det var hyggeligt at få sludret med mange af Jer jeg efterhånden er kommet til at kende gennem vores dejlige hobby, og det var herligt at ose i alle butikkerne, og der blev da også fyret temmelig mange penge af :-D

Nå, men i går var det jo så også min tur at lave et indlæg på Scrap Yourself bloggen. I kan se layoutet her......


Papiret jeg har brugt er fra en af Nook-pakkerne

I indlægget fortæller jeg om en af de ting jeg elsker ved at være oppe i vores sommerhus. Jeg holder specielt meget at af være deroppe i efteråret og vinteren, hvor der næsten ikke er nogen turister, og man rigtig kan høre vinden og havet. Når vi er deroppe går vi rigtig mange, dejlige ture, og noget af det jeg holder allermest af er, når vi går tur sidst på eftermiddagen lige før skumringen, og vi nærmer os sommerhuset og kan begynde at dufte brændeovnen. Jeg er vild med den specille duft, når man fyrer med løvtræ. Når vi kommer indenfor så sætter vi os tit foran brændeovnen med en kop varm kakao og lader roen falde totalt over os.
DET er bar' dæjli'......

Jeg er ikke helt sikker på at medscrapperne fra sydligere himmelstrøg kan forholde sig til det jeg skriver, men det kan man vel ikke fortænke dem i - HA-HA...

Kommentarer

Pips sagde…
Og Selv TAK for superhyggeligt selskab! Det var en herlig dag! Nu kunne jeg jo godt kommentere lidt på de der store scrapkufferter (hahahahaha) men det gør jeg ikke - klukgriner!! Iiihh hvor jeg hygger mig i dag med noget af alt det nye legetøj. Glæder mig bestemt allerede til næste gang!God søndag! knus
Charlotte sagde…
Det lyder til at det var en hyggelig convention. Det er altid dejligt at være sammen med andre med samme hobby. :0)
Er vild med dit LO. Flot brug af de lækre ark fra The Nook. Og temaet er super - kan lige forestille mig jeres gåture i skumringen og så hjem til varm cacao. :0)
Rigtig god søndag til dig.
10na sagde…
Selv tak for hyggeligt selskab, der var en skøn dag. Nu vil jeg til at pakke mine ting ud og ae dem ;o)ScrapKufferten skal jo også pakkes ud igen - selv om den næsten ikke var åben. Hihi. Ses
Kh 10na
Dorit sagde…
Der har rigtig været gang i Nook-papiret ! Kan næsten mærke varmen trænge ud fra LO'et, og genkender din beskrivelse af hjemvenden til en varm stue fra en gåtur i tusmørket, hvor der begynder at komme lys i vinduerne, rigtig god stemning.
Og lækker, lækker opbygning og fiiine detaljer !
Selv tak for igår, hygligt at få sludret lidt.
(Jeg er også spændt på, hvad jeg skal bruge de templates til, hi hi ! men tror de skal bruges til nogle hjemmelavede papirer a la det kursus, som jeg IKKE kom på)
Tak for alle de 2-hjulede, kunne ikke lige bruge dem til et Venedig-LO ! Men de kommer på lageret.
Pia sagde…
super lækkert layout, flot opsæt og detaljer. ja jeg forstår heller ikke hvorfor jeg slæber en kuffert med denne gang synes jeg at jeg havde begrænset mig men lørdag kom der ikke så meget som et papir på bordet så nu ¨å jeg se at lære det.Jeg har dimset rundt med det vi lærte på kursus så har ikke mærket trætheden endnu, er helt op at køre over det fantastiske kursus med Anna fra Polen
aka sagde…
Hvor var det godt, vi fik sagt hej da vi stod i kø for at komme ind ! For pludselig var du væk, og jeg så kun en ryg af dig en gang imellem. Bare så ærgerligt. Hvis man ikke sidder ved bord sammen, så mødes man åbenbart kun ved held og lykketræf.
Ikke at jeg sad sammen med nogen.....men min stol var der da. haha.
Jeg fik købt mange gode ting ved brugtbordet, var på Majerkursus. Fik frokost og kaffe, og shoppede lidt. Og så var dagen gået. Vildt !
Og jeg er bare træt nu. Rigtig træt.

Det layout er bare så flot og et rigtig "Kimic-lo" Så fint og sirligt og smukt i farverne. Og hyggen kan jo mærkes her herud.....Det er nogle rigtig lækre papirer du bruger.

God uge til dig. Mon ikke vi er friske ca. på næste lørdag ? hihi.
Jannet sagde…
Som altid et rigtig lækker layout fra dig. Dejlig at høre at det har været en skøn convention.
Jeg valgte ikke at tage afsted, da vi også skulle i byen om aften, så til efteråret SKAL jeg bare med :-)
Engel sagde…
Kære Kirsten.
Er vild med dit Layout. Dit papirvalg er så fint til dit skønne billede, og det hele oser af stemning... Og skøn rød farvenuance som går igen i titelbogstaver, blomster etc.... Det er super flot og opsætningen er perfekt...!
Glæder mig til at komme på genbesøg og få mere inspiration!
Knus Engel...
nedergaard sagde…
Et smukt layout... flot papir og lækre detaljer. Det giver så flot en effekt med syninger.
OG jo, jeg kan sagtens følge dig... jeg elsker også sådanne gåture og specielt at gå mod vinden i blæsevejr... det klarer hjernen :-)

God mandag til dig!!!
FruMaansen sagde…
Sikke et lækkert LO - jeg deler din trang til varm kakao, kender godt det med at vende hjem med trætte ben og nyde roen med en kop i hånden.

Det var virkelig hyggeligt til convention, og super lige at få sludret lidt igen!
Anne Thormose sagde…
Lækkert layout - det emmer af hygge og ja, varm kakao. ;o)
Margit sagde…
Åhh... et lækkert LO... Sikke smukke, aftemte farver og et (savle) lækkert billede... ;o)
Og sikke en stemning du kan beskrive... jeg tror, jeg kan mærke hvordan du har det... hyggeligt...
God ny uge...

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......