Sommerfugle.....

Temaet på Scrap Yourself i denne uge er sommerfugle. Først anede jeg ikke hvad jeg skulle stille op med det tema, da layoutet jo skulle handle om mig selv og så noget med sommerfugle, men så hørte jeg tilfældigt "Fly on the Wings of love" med Brdr. Olsen i radioen, og BINGO... så havde jeg i det mindste en titel til layoutet. Sangen handler jo om kærlighed, så jeg fandt et billede af gemalen og jeg (billedet har været scrappet flere gange, men vi har desværre ikke ret mange billeder hvor vi er sammen), og lavede layoutet her:

Næsten alle materialer er fra Bo Bunny serien Gabrielle, som jeg købte da jeg besøgte Love2Scrap. Der er bare så mange muligheder i den serie, så den kommer I til at se mere til ;-D

Jeg har klippet sommerfuglen og blomsterrankerne ud af et ekstra stykke mønsterpapir og klistret oven på dem der var der i forvejen.

Ellers har jeg i dag fået en mail fra Claus, - han er kommet godt til Uganda, selvom rejsen var ret så kringlet med 3 flyskift undervejs. Jeg glæder mig så meget til at høre om alle hans oplevelser bl.a. fra hospitalet i Kampala, safari m.v. - og se billeder, når han kommer hjem om 2 uger. Han skal derned igen, også i forbindelse med sin uddannelse, i 3 måneder næste år,

- så hvem tror I skal til Uganda i foråret 2012 for at besøge sin søn.... ?????

Kommentarer

nedergaard sagde…
Sikke et skøn lo og teksten passer jo lige dertil. Ser flot ud med det ekstra stykke du har klippet ud og sat oven på. Rigtig flot papir... og så har du en skøn ferie at se frem til :-)

God onsdag til dig
Margit sagde…
Super flot LO. Det ser super godt ud at du har klippet blomsterne ud og lagt ovenpå... det må jeg huske.
Sødt foto og dejlig titel... godt du lige havde tændt for radioen, da den melodi var på... det er for øvrigt en rigtig fin sang.
UGANDA!!... øjjj... det lyder altså spændende...!!
God dag.
10na sagde…
Hvor er det bare et flot LO, Kirsten. Stilen er lidt anderledes end det du plejer - måske er det fordi papiret er lidt vintage agtigt - det hele ser bare SÅ godt ud. Vidste jo godt at du havde planer med Claus og Uganda - uh det bliver spændende og tænk på de billeder du efterfølgende kan scrappe. Håber I får en dejlig dag på lørdag til scrap i Esbjerg, vil savne jer ;o) og hils dem alle
KH 10na
Pips sagde…
Hold da op et lækkert LO - Sommerfugle er lige mig. :o) Og så flot du har løst den opgave! Det ser hamrende godt ud med det ekstra du har klippet ud og sat over på... me like!
Forstår da ikke hva du vil i Uganda ... tror da ikke de har scrapbutikker - hihi... Og er da slet ikke misundelig, hvem gider skifte fly 3 gange? :o)
Bliver der scrap på lørdag? Knus fra Dorthe
Charlotte sagde…
Nøøøøj hvor er det flot! Lækre farver, lækre detaljer og helt perfekt titel. Den opgave har du simpelthen klaret til UG!
Uganda lyder spændende. Det er ikke lige et rejsemål man så tit hører om. Spændende at du skal derned næste år!
Rigtig god onsdag til dig.
aka sagde…
Hvor er det bare et flot layout, så gennemført perfekt. Men det undrer mig slet ikke !
Flot sat op og titlen flot "fordelt". Lækkert papirvalg. Og flot med den dobbelteffekt.
Det var da en god ide du fik med den melodi. Den er også rigtig god.

Gad vide om jeg kan gætte, hvem der skal ud at rejse ???? Tænke, tænke... Det skulle vel ikke være dig ? Og det lyder rigtig spændende. Og sikke mange anderledes billeder til scrap...herlig "sidegevinst".
Dorit sagde…
Det skal Kirsten, hans mor !!!!!
Det blir vildt fedt, jeg ser allerede frem til en masse eksotiske LO's, African look !!!
Og virkelig fint LO i et totalt anderledes stil end ellers, men hvilken, super-duper. Synes meget det papir ligner Websters.
Hvis der er så'n en timer-knap på dit camera, og det er der sikkert, så var det muligt at få taget nogle flere fotos af dig og dín gemal, hi-hi !!
Pia sagde…
super rålækkert layout Kirsten, det er fyldt med så mange flotte og søde detaljer, lækkert lækkert. Kan godt forstå du rejser i 2012 og så til Uganda, lyder meget spændende
Karina Beck sagde…
Flot anderledes layout fra dig. Lækre papirer og farver.
Uganda lyder spændende!
God weekend.

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......