Layout fra Tunesien

Så er det blevet tid til at afsløre det layout jeg har lavet efter Stuck?! 1. februar skitsen. Nu har jeg taget hul på den sidste måned som medlem af designteamet på Stuck?! Lidt underligt, men samtidig en ganske rar tanke, at være uafhængig igen. Jeg har brugt skitsen til et endnu et layout fra Tunesien.


På vores rundrejse besøgte vi området Matmata, - et område der kunne minde om et månelandskab. Det er da også her en del af den første Starwars film blev optaget. Der bor en del familier i området, det er svært at forestille sig, men de bor alle sammen i huler. Vi var inde og besøge 2 familier, - den ene boede meget traditionelt tunesisk, men den anden hule var faktisk en super moderne bolig. Desværre ønskede beboerne ikke at vi tog billeder, og det er jo egentlig forståeligt nok. På et senere tidspunkt vil jeg lave et layout fra en hulerestaurant, hvor vi spiste frokost.
Her er 3 hjemmelavede skyer
- og her et hjørne med lidt forskelligt pynt
Jeg synes det er så hyggeligt at scrappe vores feriebilleder, jeg synes jeg oplever det hele én gang til, - kender I det?

Kommentarer

Jannet sagde…
Super lækker layout !!
Det at man oplever det hele igen, når man scrapper. Er det, jeg syntes, der gør vores hobby til noget helt specielt.
Pia sagde…
så lækkert layout, flot design og ser supert ud med de skyer
aka sagde…
UH - hvor flot et layout igen. Lækre farver, og flotte detaljer. De skyer ser jo lette ud ! Det er de ikke. Jeg taler af erfaring !! En sky kan nemlig godt se forkert ud, fandt jeg ud af. haha.
Og netop processen med at lave scrap giver dobbelt op af oplevelsen. Dejligt. Sådan har jeg også tit tænkt.
Charlotte sagde…
Ja, jeg genkender godt det med at genopleve den rejse man sidder og scrapper om. Det er skønt!
Og jeg elsker at se andres rejse-LOs. Meget inspirerende og hyggeligt.
Flot LO du har lavet - jeg har godt siddet og beundret det ovre hos Stuck. Lækkert med skyerne og de flotte farver. :0)Og så lyder det spændende med de der hule-boer!
Jeg er faktisk i gang med at scrappe skitsen fra stuck. ;0)
God torsdag til dig.
Dorit sagde…
Det ser rigtig godt ud med taperammen, synes den giver dybde til billedet. Mener også jeg har været ved Matmata, men guiden forklarede noget om et stort slag, som havde været der engang... Dejligt med de revne kanter til det rå look i billedet, og så er du go' til skyer !
Kender osse godt det at gennemleve en tur igen ved scrapbordet, det er nok derfor jeg elsker at scrappe ferieture. Så kan man drømme sig tilbage til gode feriedage.
10na sagde…
FLOT lo, dine skyer er SÅ fine. Vi ses på lørdag. Kh 10na
Karina Beck sagde…
Lækkert layout i dejlige farver og flotte skyer!
FruMaansen sagde…
Ja, kender det godt Kirsten. Jeg plejer faktisk at gemme feriebillederne til jeg syntes vinteren bliver lidt for deprimerende. Så er det nemlig næsten som at tage ned i sydenssol en gang til :)

Lækkert LO! Vil lige huske ideen med at rive kanten på tapen af - fed effekt!
nedergaard sagde…
Hvor er det smukt... flot billed og skønne detaljer. Så yndige din skyer ser ud, helt sommeragtige. Dejligt at høre lidt dernede fra... nu er situationen desværre nok lidt anderledes


Ha en dejlig weekend
Margit sagde…
Jeps... det kender jeg godt fra mine feriebøger. Og faktisk kan man af og til opdage "nye sider", som man ikke engang så da man var der IRL!!
Super flot LO med masser af smukke detaljer...og skyerne er da for "nuser"...
Mau sagde…
Endnu et rigtig skønt LO.
Jeg har valgt at tildele dig en award fordi jeg jævnligt kigger ind på din blog og nyder at finde inspiration i dine LO's, de er så lækre.
Jeg ved ikke hvordan jeg sender selve awarden videre, så håber du selv vil hente den på min blog: http://mausscrap.blogspot.com/

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......