Langsti no.1

Allerførst tusind tak for Jeres søde kommentarer til det nye DT-job, de luner virkelig :-D

Da vi have Scrap i Esbjerg her først på måneden begyndte jeg på dette layout fra Fanø. Billedet tog jeg da vi var derovre i august.

Huset ligger i Sønderho, og ja - jeg ved godt billedet er lidt overbelyst... *G* Jeg kan få mange timer til at gå med at gå rundt og kigge på de smukke huse på Fanø, også selvom vi jævnligt er derovre, det tager jo kun 12 min. her fra Esbjerg.

Cyklen er udstandset på BigShotten og er fra QuicKutz Denmark Collection, jeg er altså lidt vild med den cykel ;-D Den lille lilla chipboard er fra en blandet æske fra Panduro og tapestumpen er Prima tape. Lige p.t. bruger jeg rigtig meget border punches, denne her er fra Fiskars. Papiret jeg har brugt er noget gammelt noget, jeg kan faktisk ikke husker hvor det kommer fra.

Her har vi lidt blomster m.v. De små pins har jeg vistnok fået af Dorit på et tidspunkt, og så har jeg brugt et stykke bagside-karton fra noget Prima bling.

Nu venter en aftenvagt til kl. 23.00 og dermed også en forskudt vagt (11-timers reglen skal jo overholdes) i morgen samt noget varslet overarbejde på fredag, så jeg glæder mig til det bliver weekend, hvor den iøvrigt står på fest, - det skal nok bliver hyggeligt :-D

Kommentarer

10na sagde…
Hvor er det bare blevet flot, Kirsten. Skønt at se det færdige resultat. Det er bare blevet SÅ godt. God arbejdslyst - kan godt forstå du glæder dig til weekend.
Kh 10na
nedergaard sagde…
Hvor er det smukt... og sikke en farvesammensætning. Skønne detaljer og et rigtig flot foto

Ha en dejlig onsdag
aka sagde…
Hvor er det bare et smukt layout. Skønne papirer i de dejligste farver, og alle dine fine små detaljer.
Den cykel er da bare fin. Den har jeg ikke set før.Og med lilla skærme...uha sikke pillearbejde.

Jeg har også en del fotos fra Fanø, det er et paradis for foto- og scrapinteresserede. Så jeg er en af de dumme turister, der fotograferer vinduer, døre og huse/haver...Hvor må det være specielt at bo der. Lidt som i Zoo !!

God vagt...og endnu bedre fest !
Charlotte sagde…
Sikke et smukt hus! Og utroligt flot LO. De farver er nydelige sammen - og nu glæder jeg mig rigtig meget til foråret! :0) Flot med de mange små fine detaljer du har med, bl.a. tapen og den fine lilla blonde. Det er så lækkert at kigge på!
Ja, her har vi vinterferie i uge 8. Og jeg NYDER min første fridag i dag. Det har været hårdt jobmæssigt.
Pas på dig selv - og så har du jo også snart ferie. :0)
God arb.lyst i aften.
Pips sagde…
Vildt flot LO du har lavet - i herlige friske farver! Ærgrer mig stadig over jeg ikke var med til EsbjergScrap sidst - men sådan er det jo. Vi ses helt sikkert til Convention - uanset om jeg får solgt billetten eller ej - så kommer jeg derover :). Tak for søde kommentarer på min blog - elsker dem! :)
Karina Beck sagde…
Lækkert layout. Flot bonderomantisk til billedet og dog alligevel frisk og anderledes i farverne.
Dorit sagde…
Øj, hvor gennemført flot, man kan se, du rigtig har været i scrappe-mode med så mange skønne detaljer, herreskøn brug af bagsidekartonet og dejlige forårsagtige kulører !! Jeps, Fanø er virkelig et slaraffenland for foto-freaks... ved ik' rigtig hvordan jeg ville ha' det med at bo i de huse, "her i reservatet"-agtig, har jo selv knipset huse, låger mv.
God arbejdslyst, pyh sikken en gang weekendarbejde. Nænner ikke at fortælle, at jeg har ferie de næste 3 arbejdsdage, så det gør jeg ikke, men jeg vil tænke på dig !
Pia sagde…
super smuk og romatisk layout, flot med farverne til billedet og sikke lækre detaljer
Margit sagde…
Super smukt LO. Og ja, på Fanø kan man SLET ikke la' vær' med at tage foto igen og igen...
Den cykel har jeg også, og synes også den er fin. Jeg vil lige fortælle dig, at tanken er, at man vælger, om det skal være en herre- eller damecykel - hvis du kigger nøje på den, kan du let se, at det er meningen (undskyld hvis det er utidig indblanding!!)- man klipper simpelthen en stang væk afhængig af hvad det skal være ;o)
God week-end.
Pips sagde…
Smutter lige indenom her igen - hihi.
Der er en lille "tanke" til dig på min blog! Bare fordi! Rigtig god weekend.
Netti sagde…
WOW!!! Hvor er det layout da helt fantastisk!! Jeg er helt vild med det. Smukke farver man kommer i stemning af..sommerstemning og et helt fantastisk billede! :)

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D