En spændende nyhed og et nyt LO-format....

Hvis vi ser bort fra de allerførste LO'er jeg lavede tilbage i 2005, så er det første gang jeg prøver at lave et LO, som ikke er 12" x 12". Jeg har lavet LO'et herunder efter 15. oktober sketchen fra Stuck?! Sketches , og opgaven denne gang var at lave et LO i formatet 8,5" x 11" . Jeg ER jo egentlig KUN 30 x 30 LO-scrapper, men jeg tog udfordringen op og lavede LO'et om den sang Claus skrev til sin mormor for nogle år siden. Jeg har tidligere fortalt om den her på bloggen, men jeg synes billederne passer så godt til sketchen.


For nogle år siden sagde Claus, at han havde en sang vi skulle høre, - en dejlig rock-ballade. Da vi havde lyttet til musikken spurgte han hvad vi syntes om den, hvorefter han fortalte at det var en sang han havde skrevet til sin mormor, som døde et par år tidligere. Wauw, - der fik moren godt nok våde øjne... ;-)


Close-up
- og her er så 15. oktober Stuck?! sketchen jeg har brugt. Vi fik at vide, at vi gerne måtte lave den om til et 12" x 12" LO, hvis vi helst ville scrappe det format, og det er der mange af Creative Team medlemmerne der har gjort, - kig forbi på Stuck?! bloggen hvis I vil se alle de lækre LO'er :-D

Og nu kan jeg så løfte sløret for en - for mig i hvert fald - rigtig spændende nyhed :-D. Jeg er blevet spurgt om jeg vil være gæstedesigner i november måned på en amerikansk månedspakke Tidbitz In Time . I dag har jeg så modtaget kittet med en masse lækre sager i, og jeg glæder mig rigtig meget til en weekend med masser af scrap. Jeg kan endnu ikke fortælle så meget om kittet , men jeg kan da afsløre, at der er noget October Afternoon imellem, og at man får rigtig meget for pengene når man køber månedspakker fra Tidbitz In Time.

Nu vil jeg nyde den tiltrængte weekend, mon ikke der kommer en smule mere ro på på arbejdet i næste uge, hvor det er efterårsferie, jeg håber det i hvert fald :-D

Rigtig god weekend til Jer alle.....

Kommentarer

nedergaard sagde…
Hvor er det flot... også at det er i et andet format. Lækre detaljer og flot, at du hat sat sang teksten ind.
Kan godt se hvad du mente da du så mit LO fra drypstenhulen :-)
Ha en god weekend
10na sagde…
Lækkert lækkert LO, og historien bag går da lige i hjertet. Jeg er vild med snøre efftekten. Skønt at du skal være gæste designer, det er da klart med de flotte ting du laver. Fortsat god weekend.
KH 10na
Dorit sagde…
Åh, hvor smukt, tænk at så'n en dreng laver en smuk sang til sin mormor, kan godt forstå den trak vand.
LO'et er bare kanon sat op, fedt med alle eyelets'ene... det format kunne du da godt gøre noget mere i, men forstår jo også udmærket din 30x30 mani.
Glæder mig til at se hvad du får ud af månedspakken !
Caroline sagde…
Super LO sjovt at se dig lave noget andet end 12x12 :-) og tillykke med gæstedesigner pladsen glæder mig meget til at se hvad du finder på.
ses d. 30 :-)
Charlotte sagde…
Nøøøj et flot LO - og så har du scrappet i lettersize format - det var det format jeg blev ved med at scrappe i - i mange år - før jeg overgav mig til 30x30.
Jeg synes du har klaret skitsen og formatet rigtig godt og sikke et dejligt tema for dit LO. Sikke en sød Claus du har :0)
Ihhhh tillykke!!! Hvor sejt! Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad du får lavet som gæstedesigner!!
Håber din uge 42 bliver god og rolig. Jeg er så heldig at have ferie. :0)
God søndag til dig.
aka sagde…
Hvor er det bare flot. Og rigtig godt lo til det format. En smuk og fin historie og sang. Du kan godt være stolt af din dreng !
Tilykke med jobbet. Virkelig fornemt at de har fået øje på dig, fra det store udland. Men selvfølgelig - vi andre har jo opdaget dig forlængst !
Er spændt på at se hvad du byder ind med.
God søndag.
Pia sagde…
super flot layout og bevægende historie kan godt forstå det må scrappes til evig minde. Wow tillykke med GD jobbet glæder mig til at se mere lækkert fra din hånd.Du må have en god søndag i srapværelset
Margit sagde…
WAAUUUWWWWW... super fedt LO. Jeg er totalt betaget af din idé med at lave det som en opslået "bog". Det ser vanvittigt godt ud med alle de eyelets og snøren. Rigtig lækre farver og papirer du har valgt, som understøtter fotoet. De revne kanter giver det et super fedt råt look.
OG så...
Sikken en fantastisk sang fra din søn til hans mormor... hvilke evner =0)... de må da kunne række vidt!!
Rigtig god ny uge - håber du får lidt ro på...

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D