I udkanten af Sahara

Det er egentlig ikke fordi jeg har noget spændende at fortælle, men jeg kan da vise resultatet af weekendens kreative udfoldelse, jeg har nemlig fået lagt sidste hånd på dette layout.

Da vi for mange år siden var på ferie i Tunesien tog jeg dette billede. Vi tog afsted på kamelryg ganske, ganske tidligt om morgenen, mens det endnu var totalt mørkt, for at se den helt fantastiske solopgang ude i ørkenen. Billedet er en smule rystet, men det kan vist ikke undgås, når man sidder på en kamel og fotograferer ;-D


Og hvad kan man så bruge af pynt til sådan et kamel-layout??? - Ja, det var jo et problem, jeg havde ikke nogen kameler, men en at pigerne inde på Scrapsisters - Serena - var så sød at hjælpe med at skære nogle ud, og med lidt sværte kom de til at se sådan her ud.
Senere kommer der flere layouter fra den tur ud i Sahara, - så nu er i advaret!
;-D ;-D

Nu venter så en uge, hvor 2 af mine kolleger har ferie og afspadsering på skift, og en anden af mine kolleger er lige blevet omplaceret som led i besparelser, så det bliver en drøj uge. Heldigvis er der jo Convention at se frem til, - det bliver bare SÅ FEDT.....

Kommentarer

Karina Beck sagde…
Det er et flot layout. Og heldigt at du lige kunne få hjælp til lidt kameler, for de er rigtig gode og passer godt til.
Rigtig god arbejdslyst. Jeg håber at vi ses i næste uge.
nedergaard sagde…
Hvor er det flot... fin ide med de små kameler.
Ja, det er lidt af en ryste tur at sidde deroppe :-)
aka sagde…
Rigtig lækkert layout. Jeg synes bølgerne i filten og bølgepappet minder om "bølgerne i sandet". Papiret bagerst er da lige tunesisk, og farverne er jo oplagte. Og så kamelerne - bare så fine hertil.
Det er virkelig en fornøjelse at se på.
Det lyder som en uge, der bare skal overståes. Så det er heldigt, at du har en gulerod forude...
Pia sagde…
wow så kanon rålækkert layout og sikke farver og så flot med de små kameler, flot detalje. Vi ses til convention glæder mig rigtig meget til at komme til Fyn
Pia sagde…
wow så kanon rålækkert layout og sikke farver og så flot med de små kameler, flot detalje. Vi ses til convention glæder mig rigtig meget til at komme til Fyn
Charlotte sagde…
Det blev super flot! Farverne er lækre og de to små kameler med sværte på er så gode! :0) Herligt billede fra en helt sikker fantastisk flot tur på kamelryg.

Håber det går på jobbet. Pas på dig! Jeg selv er så heldig at skal til at bruge noget afspads. (lidt i denne uge og lidt i næste uge). Det er også tiltrængt!
God ny uge til dig - godt du har Convention at se frem til.
Margit sagde…
Godt at høre/"se" dig igen... synes næsten du var for længe væk, men tænkte det var jobbet der "hev" i dig ;o)
LÆKKERT LO. Jeg synes det er nogle lækre varme pangfarver der matcher så flot til billedet. Og de to små kameler er vel nok fine... ja, vi må jo hjælpe hinanden, hvis vi kan.
Jeg GLÆDER mig til at se flere LO fra Sahara, som jeg kun har fløjet OVER. Elsker at "komme" rundt i verden - også via andres blogge ;o)
Rigtig god fornøjelse i week-end'en... er jo RET misundelig :o(
Dorit sagde…
Det ser jo hammergodt ud, synes farverne passer så fint til morgenrøden. Kan godt li det sammensurium du har lavet med kamelerne, det revne papir og bølgepappet.
Ses om få timer !
Pia sagde…
super flot layout med mange fede detaljer og hyggeligt lige at få hilst på dig til convention, det var ikke så meget vi fik siddet mest shoppet, dejlig dag

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......