Så blev det min tur....

Så blev det min tur til at blive præsenteret som et af de nye Creative Team medlemmer hos Stuck?! Sketches.
Derfor kan jeg nu vise de sidste 2 ud af 3 layouts der var medvirkende til at jeg fik tilbudt en plads i teamet.Billedet på "Land i sigte" er taget sidste sommer, hvor vi besøgte det årlige Limfjorden Rundt, hvor gamle træsejlskibe fra Danmark, Norge og Tyskland deltog. Det var et utrolig flot syn, og er helt sikkert et besøg værd.


Layoutet her er fra Dæmonen i Tivoli. Da vi besøgt Tivoli i december 2009 var den et MUST at prøve en "million-milliard" gange ;-D
- Godt man er en tålmodig sjæl, for Dæmonen er ikke liiiiige "mig". Til gengæld var jeg så på photoshoot i Tivoli så længe ;-D

Ellers står den på total afslapning i denne weekend. Der har været så meget de sidste weekender, så det bliver dejligt at der ikke er noget man absolut SKAL.

Kommentarer

Margit sagde…
Øj...øj...øjjjjjj...
Sike et par super lækre LO's. Især det første er jeg da helt vild med. Godt "skudt" billede og lækkert sat op... papirerne passer så flot sammen... understøtter ligesom hinanden... og så har du så mange lækre detaljer... mums... dejlig inspiration... tak for det!
God week-end til dig og til lykke med din nye titel... ;0)
Dorit sagde…
Også fantastisk flotte LO'er med lækre detaljer, superflot billede med tandemblikket ud over havet... eller til pigerne inde på kajen, ha-ha !
Det er en fed detalje med bølgepappet, der nok næsten har faconen på dæmonbanen.
Sååå alt i alt hammergode LO's, du fortjener ski det job !
Go' hot weekend, pyyyy !
Pia sagde…
wow Kirsten nogle lækre layout med så mange skønne detaljer, flotte design.
knus Pia
Anonym sagde…
I consider, that you are not right. Let's discuss it. Write to me in PM, we will communicate.

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D