Hej mormor.....

Denne forlængede week-end er gået hurtigt. Jeg havde en feriedag i fredags, så vi kørte op i sommerhuset allerede torsdag, da jeg havde fri fra arbejde.

I week-endens løb blev vi færdige med at lægge isolering i den ene gavlvæg, så nu er vi klar til at sætte den nye flotte facadebeklædning på. Det må dog vente noget endnu, da vi først skal have gjort 2 små vægge mere klar, så vi kan sætte beklæding på i én arbejdsgang. Jeg glæder mig til at man kan begynde at se det færdige resultat, og vi - stille og roligt - ender med at få et antrazit gråt hus.


Ind i mellem alle gøremålene fik jeg lavet et LO til albummet med Cæsar. Billedet er det allersidste vi har af vores dejlige mormor. Her besøger vi hende på plejehjemmet, hvor hun boede de sidste par år af sit liv. Vi havde kun haft Cæsar et par uge, og han skulle jo naturligvis med ud og hilse på mormor, som iøvrigt var en rigtig hundeven :-D

Her er et lille close-up af pynten.
Jeg tror det er det hurtigste LO jeg nogensinde har lavet. Det lækre papir, som jeg iøvrigt ikke kan huske hvad er for noget, da det er ældgammelt, gør jo det meste på dette LO, så det kræver ikke så meget andet. Ud over blomsterne med lidt guldstickels i midten har jeg kun brugt rub-ons, bogstaver og sommerfuglen, som er fra en hårnål købt i Bahne. Det var ikke lige dér jeg forventede at finde noget jeg kunne bruge til scrap ;-D

Nu venter en arbejdsuge, som jeg allerede på forhånd ved bliver hård. En af mine kolleger holder ferie, og en anden er på barsel, - vikarer er sparet totalt væk nu om dage - så jeg kommer til at sidde med 3 mands arbejde og ca. 50 patienter, så det kommer til at "trække tænder ud".
Ka' I have en rigtig god uge derude ;-D

Kommentarer

Karina sagde…
Flotte papirer og opsætning på dette layout. Det er et dejligt minde at have.
God arbjedslyst trods alt i næste uge.
Charlotte sagde…
Skønt LO med et rigtig sødt billede. Flotte farver - og du har helt ret: Papiret er så flot i sig selv, at det ikke trænger til en hel masse pynt! Sommerfuglen er også så fin! :0)

Tak for dine varme ord på min blog. Det er faktisk rart at have "lidelsesfæller" - hvis man kan kalde det sådan.
Det lyder heller ikke godt hos dig jobmæssigt. Det er simpelthen rystende, at tingene kan køre videre med så få på arbejde.
Lige pludselig må det hele da falde fra hinanden på div. sygehuse!
Som du siger, så må vi passe på os selv, så godt som vi kan. Det der er så svært ved det hele er jo bare, at hver gang vi sidder med et stykke papir i hånden, er der et cpr.nr. i toppen, vi har med syge mennesker at gøre, så vi er bare nød til at følge med. Arb.byrden er jo helt enorm, og bliver jo ikke mindre, når vores kollegaer siger op.
Nej ... synes ikke det er så morsomt lige p.t. - men som jeg skrev på min blog, må vi vidst bare tage en dag af gangen.
*KNUS* til dig Kirsten - og pas nu også godt på dig selv.
Dorit sagde…
Meget smukt papir, der, som du skriver, ikke behøver alverdens pynt, så det er jo lige tilpas, hvad der er kommet på. Dejligt minde-Lo at have af mormor og lille Cæsar !
Benita sagde…
Ja hold da op en uge du får dig. Husk nu at passe på dig selv!

Jeg har faktisk også haft det papir, men kan ikke hjælpe dig med hvilket mærke det er. Det er jeg nemlig en klovn til at huske.

Layoutet er rigtig flot. :)
Margit sagde…
Sikke smukt LO... det er dejligt at ha' sådan et minde efterfølgende. Lækkert papir... det er næsten "pynten" i sig selv.
Håber du har kæmpet dig gennem arbejdsugen... trods alt.
Jeg kan blive så HARM, når man hører om de tilstande I har... DK, som skulle ha' et godt sygehusvæsen!!
Som jeg skrev til Charlotte...PAS PÅ JER SELV... husk at sige fra om nødvendigt... ellers tror "de" bare det er OK...
Knus fra Margit
Netti sagde…
Super flot layout du har lavet. Jeg er SÅ vild med din pynt. Hvor er blomsterne fra?
Pia sagde…
Hvor er det et skønt layout hvor det dejlige billede er i focus, smukt og stilligt i lækre farver.
knus Pia

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D