Noget helt andet....

Nu må det vist være på tide med et nyt LO ;-D

Jeg lavede dette LO i week-enden, hvor vi var i sommerhus. Det blev lavet før/efter den årlige vejlaugseftermiddag, hvor vi holder Vejlaugsmøde og drikker kaffer/hygger med samtlige naboer på vores sommerhusvej. Det er rigtig, rigtig hyggeligt, - og så bliver man jo lige opdateret med, hvad der sker nede i den anden ende vejen ;-D


Jeg kan godt sige Jer, at de billeder har været ved at give mig grå hår i hovedet (det er ellers p.t. mørkt med rød/orange "fragmenter" - ja det siger frisøren at det hedder ;-D). Jeg havde absolut intet der passede til de sorte og orangegule farver, men så fandt jeg et orange ark fra BG's Marrakech serie, - det satte skub i processen. Desværre snyder den orange farve på billedet her, for IRL passer den næsten perfekt til farven på lysene. Om ikke andet er det i hvert fald et anderledes LO end jeg plejer at lave ;-D

Nu er Påsken lige om hjørnet. I vores familie gør vi ikke så meget ud af Påsken, men vi hygger os rigtig meget alligevel, og så er det jo GULD med 5 fridage.

Rigtig God Påske til Jer alle....

Kommentarer

Dorit sagde…
Hold da op for et LO, super-duper med alt det mørke... og så fik du da inspiration af pølsebakkekurset, hi-hi !! Og oh, hvor ser det godt ud med de prikker, de gør jo LO'et levende og spændende at kigge på. Og sådan en flot afrevet kant, wauw siger jeg bare, du har fået brugt nye teknikker !
Og så er der én, der har ferie 14 dage efter påske, jeg glæder mig SÅ meget.
Ja, man kan altså ikke se på dit LO at det har givet dig hovedbrud :) for det er SÅ flot! Sig mig, er det en engangstallerken du har brugt som matte?? Ser i hvert fald vildt godt ud! Ja, hele LO´et er flot og stemningsfuldt, du har i hvert fald ramt plet :)
Rigtig god påske, Kirsten :)
Karina sagde…
Lækkert Tivoli layout. Det ser godt ud med prikkerne på teksten.
Rigtig god påske.
Margit sagde…
Nøøøjjj... hvor er det flot... lækre farver, så godt du ventee til du fandt det papir du ville ha'!!
Det ser sejt ud med det foto i paptall. ;o)
Og så er jeg HELT vild med dine hvide prikker... i bogstaver... doodling... og kant på karton... det ser ud som om der er en hel lyskæde =0)
Og punchinella og revet kant og knapper... ALTSÅ...
Det ligner altså ikke længere et HOVEDBRUD ;o)
Også rigtig god påske til dig.
Anne Bente sagde…
åh..... denne var bare såååå herlig
rigtig god påske.
Netti sagde…
Hvor er det da et imponerende layout. Mest imponeret er jeg dog over alle de prikker du har sat..wow der er mange :)
Det ser virkelig godt ud altsamment. Jeg kender godt de der billeder man bare ikke kan finde papir til - uha de kan være trælse. Men så der det bare en endnu større sejr når man så får dem lavet..Godt gået kirsten :)
Pia sagde…
kanon flot opsætning hvor billederne kommer til sin ret, lækkert brugt af pynt og fine detaljer. Du må også have nogle gode påskedage.
knus Pia

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......