10. Convention

I denne week-end var jeg til min 10. Convention på Fyn sammen med ca. 250 scrappere fra Danmark og Tyskland. Det er sjovt at tænke tilbage på 1. Convention i Gislev og sammenligne den med, hvad Convention er i dag, - sikke en forskel :D Jeg er glad for, at jeg har været så heldig at have haft mulighed for at være med samtlige 10 gange.
Det var en rigtig dejlig dag med masser af søde scrappere, dejlige butikker med et super udvalg for en hver smag, gode kurser osv. Jeg er taknemmelig for, at Heidi den ene gang efter den anden stabler disse skønne arrangementer på benene :-D


Her er et lille udsnit af "scrappe" kvinde, set fra min plads :-) I baggrunden ses en del af alle de kanon flotte LO'er og kort der blev lavet til konkurrencerne. Det var rigtig, rigtig svært at stemme, for alle var så gode denne gang.


Jeg deltog i et af Christiane Müllers kurser; "Spring is here". Et rigtig godt kursus, men jeg fik ikke lave LO'et færdigt. De billeder jeg havde taget med "skreg" til materialerne, der var valgt, så det må gøres færdigt når det rigtig billede dukker op. ;-D

Det var dejligt at få sludret med mange af dem man kender, og jeg nåede faktisk mit mål mht. at snakke med 5 scrappere, som jeg ikke kendte i forvejen.


Jeg deltog i LO-konkurrencerne, og her er det ene layout. Det andet skal jeg have fotograferet om, så det må I se en anden dag :-)

Desværre måtte jeg melde afbud til Fredagsscrap, men til oktober er jeg klar igen både til Fredagsscrap og Convention. Ses vi?


Rigtig god uge 11 til jer alle :-)

Kommentarer

Henriette sagde…
Sikke et skønt layout, og hvor dejligt at du også havde en god convention.
Hvad fik du handlet?
Dorit sagde…
Dejligt at læse om dine indtryk, og LO'et er bare superduper, jeg er så heldig jeg så det IRL, og der er det da endnu flottere at kigge på.
- Vi glæder os allerede til næste gang, og vi holder ud, så vi kan få 20 gangs jubilæum, ik' da !?
Super fedt LO du fik lavet, det kiggede jeg også længe på ;)
Ja, det var en helt igennem dejlig dag, og skønt at se dig igen...jeg tænker altid på, at min debut som "offentlig scrapper" var i Højslev med dig som nabo :D
Altid dejligt at se dig igen.
Om jeg kommer til oktober ved jeg ikke, da det ligger på min fødselsdag ;)
Karina sagde…
Tillykke med 10 jubilæet. Jeg må altså med næste gang. Det lyder/ser så hyggeligt ud. Flot layout, du fik lavet.
Charlotte sagde…
Det lyder til at have været et alletiders convention! Gid jeg var med.... :0) - måske jeg skal overveje det til næste gang....
Herligt at se billeder derfra og læse dine ord for dagen.
Total flot LO du har lavet fra juleaften. Kan rigtig godt li teksten! Og billeder for den sags skyld. Glæde og latter er da for skønt. Flotte farver og en utroligt flot opsætning! Lækkert!!
Rigtig god uge 11 til dig også :0)
Margit sagde…
Super skønt referat fra C... måske man skulle samle sig sammen til at køre over "broen" næste gang ;o)
Dit LO er fantastisk... og jeg er vild med de farver du har brugt (på trods af, at det er jul). Det ser rigtig godt ud med de revne kanter og cirklen bagved... og så er tekst"strimlerne" altså "fede".
God uge til dig også...
Ragna sagde…
Ha, så har jeg da bevis for, at jeg faktisk sad ned til convention (det er mig i den grå trøje til venstre), synes ellers nogen snakkede om, at jeg ikke sad ned hele dagen :-)
Skønt LO. Kan godt lide den runde form.
Anesha sagde…
Beautiful layout,lovely papers. Convention looks like lots of fun. Have a great day. Anesha :)
Pia sagde…
super flot layout og dejlige stemnings billeder, uh det var ikke sjovt ikke at kunne være med men tilmelding og hotel er booket til oktober. Du må have en dejlig dag, her skinner solen dejligt.
knus Pia
Majer sagde…
Jeg er vild med den bord du har lavet på LO'et. Måtte lige nærstudere den lidt ;-)
Netti sagde…
Det var hyggeligt lige at sige hej til dig :) Superflot layout du har lavet. du kan nu noget med pynt og bling!

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......