Godt Nytår

I ønskes alle et Godt Nytår - det kan vist ikke være for tidligt ;-D


Nytåret tilbragte vi oppe i sommerhuset, hvor vi havde nogle super dejlige dage. For Cæsars skyld plejer vi altid at spise alene, og så rende sammen med vores søde naboer deroppe, efter midnat. Det vil sige, det er altid dem der kommer over til os, da Cæsar er bange for fyrværkeriet, så vi nænner ikke at gå fra ham. I år kom der vist til at "gå en del champagne i den"..... ;-D
Når jeg kommer så langt, kommer der et nytårs-LO :-)

Deciderede nytårsforsætter har jeg ingen af, jeg plejer alligevel aldrig at kunne holde dem, men jeg har bestemt mig for, at jeg vil bestræbe mig på at blive en bedre blogger i 2010.

En anden ting jeg vil bestræbe mig på i 2010, er at lave måneds-LO'er. Jeg tror det vil være en god måde at skildre årets gang på.
Er der nogen der vil være med?

Jeg har scrappet på livet løs den sidste tid, men det er endnu ikke noget jeg kan vise her på bloggen. Et enkelt LO kan jeg dog godt vise. Det har været længe undervejs, jeg begyndte på det til Scrapfestival på ScrapSisters, og opgaven var dengang, at man skulle scrappe med julepapir. Jeg valgte at bruge Eskimo Kisses fra Basic Grey. Egentlig er jeg ikke så vild med julescrap, men jeg synes faktisk at denne serie er rigtig sød, så den blev pludselig et must-have. Nu ligger jeg jo inde med en stor del af serie, så det forpligter jo næsten, derfor har jeg tænkt mig at lave nogle jule-LO'er i år, hvilket er meget atypisk for mig ;-DBilledet af gemalen er taget for et par år siden. Vi besluttede os for at skynde os på photoshoot i vinterlandskabet, da det var begyndt at tø og regne, men vi fik da et par nogenlunde brugbare billeder "i kassen".

Den sidste uges tid har været præget af meget ekstra arbejde pga. kollegers sygdom, og jeg har været så uheldig at blive kaldt ind til ekstra aftenvagter både i går og i dag, og det er blevet luftet, at jeg nok også "vinder" en ekstra dagvagt næste lørdag, så den kører i det høje gear for tiden. Til gengæld har jeg så fri i morgen, og det vil jeg glæde mig rigtig meget til.


I ønskes alle en rigtig god uge 2

Kommentarer

Charlotte sagde…
Også rigtig godt nytår til dig. :0)
Det lyder til i havde en god nytårsaften i sommerhus. ... glæder mig til at se det LO du vil lave.
Flot jule-LO - og nydeligt billede. Synes det blev super med den serie og den runde form bag billedet.

Uhh - kender godt det med at arbejde i højt (for)gear!! Håber du snart får lidt mere fritid. Det fortjener du.
God søndag til dig.
Charlotte sagde…
.. sorry.
Jeg mener: Kender godt det med at arbejde i (for) højt gear.
he he. :0)
LaChris sagde…
Også et rigtig godt nytår til dig :O) Et skønt LO du har lavet med gemalen i centrum...flot og sjov opsætning af papiret!!
Marianne sagde…
Hvor er det bare et vildt skønt LO - og totalt fed opsætning... Den røde kant med scolloped kanter i højre side - hvad er det for en??
Dorit sagde…
Hammer-hammerflot LO, vildt sej opsætning. Pudsigt for jeg har i længere tid gået og puslet med tanken om igen at lave et LO med afskårne hjørne, har en gang lavet et, kan du mon huske det. Det var faktisk også et vinterbillede, fra Langeland.
Superflot vinterbillede med sne på træerne, ser dejlig koldt ud.
Jeg vil da gerne være med til en måneds-LO... skal lige have nogle billeder fremkaldt. Er der en bestemt dato, hvor du synes, der skal være deadline ?!
Dorit sagde…
... Det må være fordi jeg er halv jyde, at jeg kom til at skrive "en" LO, ved godt det hedder "et" LO på rigsdansk.......
Dorit sagde…
Forresten: tillykke med den nye vinter-header.
Nu si'r jeg ikke mer' i dag...
Pia sagde…
hvor er det et flot layout i farver der er så fine sammen. Godt nytår til dig også
frk-boerboel sagde…
Hej og tak for hilsnen på min blog. Blev lidt nysgerrig selv, og syntes lige jeg ville kigge forbi. Skøn blog du har, og hvor kan jeg godt lide din scrap stil. Jeg tror bestemt jeg vil være med på at prøve med et måneds-lo. Super ide, som jeg ikke har hørt om før, men jeg også rimelig ny *s*
Skønt vinter-lo af din mand *s*
Margit sagde…
Super flot LO. Jeg har også en del papir i den serie fordi jeg faldt pladask for det ;o)
Men her var jo liiiige en go' idé.
Ku' godt tænke mig at være med på et månedsLO... men jeg når det ikke i denne måned. Måske kan jeg lave for 2 mdr. i februar.
Jeg må lige opdateres... ;o)
Og så godt nytår til dig også. Dejligt at se du er "på" igen ;o)
Anesha sagde…
Happy New year! Beautiful layout, really like the design and the papers you used. Anesha :-)
Betina Olesen sagde…
Skønt LO du har lavet, dejligt billede, det kunne såmænd godt have været taget i år, og sikke en skøn opsætning...

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D