En snydepakke

I vores familie har vi altid brugt meget at lave snydepakker, hvis noget var for stort til at ligge under juletræet, - en ny cykel eller et møbel f.eks. Det kan f.eks. være en æske med noget tungt "snyd" og en kuvert med cykelnøglerne eller lignende i bunden.

I søndags, til Scrap i Lunderskov, begyndte jeg på layoutet her under. Claus skulle bl.a. have en musikbog, som var bestilt hos Saxo, det vist sig at bogen var i restordre fra leverandøren i USA, og først ville lande i Danmark i slutningen af januar.
I stedet for at give ham et gavekort på den, som bare var lagt i en kuvert, rullede vi det ind i en rest køkkenrulle og lavede pakken som en knallert. Han så nu lidt sjov ud i ansigtet da han pakkede køkkenrullen ud, men han kender jo vores tendenser, så han var godt klar over, at der fulgte lidt andet med ;-D

Han blev i hvert fald glad for bogen, så det var jo dejligt :-)

Jeg har brugt lidt mere at mit Basic Grey julepapir, karton i rødt, lyseblåt og guld, bånd som jeg har fået af Dorit, et par glitter-thickers, primablomster, lidt guldbling, stickels, mini overlay fra Fancy Pants og en enkelt stof-brad (Make a wish). Bogstaverne er standset ud på Big Shotten.

Week-endens højdepunkt har været i dag, hvor vi har været til fødselsdagsfest fra kl. 11.30. Kl. 17.30 blev der serveret en dejlig æggekage til "skrub-af-mad", så vi kan vist godt springe aftensmaden over i dag. Mon ikke også vi i dagens løb har fået kalorier nok for den næste uges tid.... HE-HE....

God uge 5 til Jer der kigger forbi... :-)

Kommentarer

Pia sagde…
så flot layout med skønne detaljer, ja nogen gange kan snyde pakker være de bedste. Du må også have en god uge
knus Pia
LaChris sagde…
Hvor er det bare flot det LO!Smuk sammensætning af papir og farver og mange detaljer. Og så er historien jo bare herlig :O)
Betina Olesen sagde…
Hvor skønt et LO, Flot opsætning og mange skønne detaljer... et LO hvor der bare sker noget i, flot flot...

De journalingtags, hvordan har du lavet dem...????
angely sagde…
He he, god ide med snydepakker :D Og sikke et skønt julet LO der kom ud af de billeder.
Charlotte sagde…
Herlig historie om snydegaven :0)
Hvor blev LOet flot med en super dejlig julestemning. Opsætningen er lækker og guld og glimmer passer så godt til temaet. Er ret vild med juleroserne i venstre side!
Rigtig god dag til dig.
Dorit sagde…
Rigtig fint og flot jule-LO, hvor det hele bare klær hinanden, og herlig fotoserie !! Og så har man jo været så heldig at se det IRL. Lækre journalingkort iøvrigt.
Det er bare et rigtig flot LO, med masser af spræl, og flot sat op! Julet og frisk på samme tid :D
Og så en sjov historie samtidig, det er jo prikken over i´et.
Rigtig god uge til dig Kirsten :)
Charlotte Ravn sagde…
Rigtigt dejligt jule LO og sjov histiore med snydepakkerne!
Har jeg forresten fortalt dig at jeg skal til PACS i Italien til marts?...........hihi

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D