Kender I det ....?

Kender I det, at man ikke har fået fremkaldt nogle scrapegnede billeder, men det kribler i kroppen for at scrappe, og når man så langt om længe finde nogle billeder der kan "gå an", så har man ingen materialer der rigtig passer til??

Det er sådan et layout jeg har lavet her :-D

Billederne er fra vores forårstur til København, hvor vi også legede turister. Jeg blev noget overrasket over at der var SÅ mange mennesker samlet for at se et vagtskifte, - det havde jeg slet ikke regnet med ;-)

Egentlig havde jeg ikke rigtig lyst til at scrappe billederne af vagtskiftet her, men gik alligevel igang. Det viste sig hurtigt, at jeg kun havde sort, hvidt og blåt karton i huset som egnede sig, så det var lidt af en udfordring at scrappe uden noget mønsterpapir, men sådan blev det.

Jeg fandt nogle hvide udstandsninger, som jeg har fået foræret på et tidspunkt, i gemmerne. Derudover har jeg skåret/klippet nogle cirkler og stjerner ud, udstandset en krone, og brugt kronetape (fra Prima), stjernebrads og hvide skumbogstaver. - Ja, og så sværte og penne (selvfølgelig)
;-) - Det var vist det hele. - Og det er faktisk endt med at jeg er nogenlunde tilfreds med LO'et, når jeg tænker på hvad jeg havde at gøre godt med ;-D

Hvad sker der ellers?
- Egentlig ikke så meget. Jeg nyder efteråret, som er min absolutte yndlingsårstid, jeg elsker hyggen og farverne, og så glæder jeg mig til på søndag, hvor jeg skal til Lunderskov og scrappe sammen med "tøserne" der. :-D

Fortsat god dag,
- og tusind tak for besøget :-D

Kommentarer

Det er da super flot, og bærer slet ikke præg af "manglende egnede" materialer :D. Jeg synes netop du har fanget stemningen og det royale i LO´et. Rigtig flot lavet, og god fornøjelse i Lunderskov ;-)
Karina sagde…
Jeg synes at farverne passer perfekt til emnet og også kronetapen. Men kender godt det med at man havde andet i tankerne.
God scrapaften til dig.
Dorit sagde…
Jaaarmen det kan da ikke være bedre, kongeblåt og kroner, det er da SÅ flot, fedt med de blå halvrunde dimser i siderne og alle de små streger, det ser ski da godt ud. Det har da faktisk været en rigtig god udfordring, så'n at mangle "det hele", og alligevel få et super LO ud af det !
Anne Bente sagde…
wawww det er da super flot, og alt passer til billederne, man kan i hvert fald ikke se hvis du manglede noget.
Margit sagde…
Vildt flot!!
Hold da op en udfordring at give sig selv!! Og hold da op et flot resultat. Fantasiske farver til billederne og det ser super godt ud med alle de små "liggende s'er", du har lavet som rammer. Og både stjerner, kroner og svirler matcher super flot. Har du sværtet kanten på billederne eller tegnet uden om? Det giver liiiige præcis en fin skarp kant til billederne.
Rigtig god fornøjelse i Lunderskov.
Pia sagde…
Må sige at det ikke gjorde noget at du var udgået for egnet mønster papir, det ser kanon flot ud de hele passer perfekt sammen. Du må have en god weekend.
Charlotte Ravn sagde…
Skøønt LO og så flot helt uden mønsterpapir. Det er fedt at udfordre sig selv engang imellem.
Vi ses på søndag!
Charlotte sagde…
Det blev rigtig flot - farverne er da helt perfekte. Og kronetapen passer perfekt til. :-)
Rigtig god scrappetid sammen med pigerne du skal mødes med!
Og rigtig god weekend til dig.
Betina Olesen sagde…
Jeps, det kender jeg godt... synes tit at de LO'er ser meget bedre ud inde i mit hovede nogle gange ;-)

Men jeg synes nu at det er et skønt LO, holdt i royalt blåt, og med kroner stemplet forneden, så kan man da vist ikke få flere hints ;-)

God weekend
Thanni sagde…
Jeg synes det er blevet rigtig godt, farverne passer fint til billederne :)..

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......