Convention

I sidste week-end var jeg jo så til Convention i Middelfart. Det var som altid en herlig week-end, som startede med at vi fredag eftermiddag hægtede campingvognen på krogen og kørte til Middelfart, hvor vi overnattede på Hindsgavl Camping - kun ca. 3 km fra Lillebæltshallerne. Vi kunne lige nå at stille op, før jeg skulle til Fredagsscrap. Det var super hyggeligt, så jeg har allerede meldt mig til både Fredagsscrap og Convention til næste gang, hvor vi jo er nogen der har 10 ganges jubilæum :-)


Layoutet her er lavet til den ene af skitsekonkurrencerne om lørdagen. Jeg har ikke helt styr på hvad det er for noget papir jeg har brugt, men guldbogstaverne er købt i Netto på et tidspunkt, og den øvrige tekst er lavet på computeren. Bling-hjørnet er hjemmelavet, og "Truly unique" er købt hos Sofie (Fru Hansen). Derudover er der brugt små blå blomster, lidt halvperler og noget bånd til cirkelkanten.

Jeg var på begge kurser med Christiane Müller. Hold da helt op hvor er hun dygtig, og hvor er hun et sødt menneske. Jeg blev ikke færdig med layouterne fra kurserne, der er sørme meget "pillearbejde" ved de LO'er hun underviser i, samtidig viste det sig, at de billeder jeg havde valgt at tage med ikke passede så godt til materialerne, så nu venter jeg på de rigtige billeder, - så skal I nok få LO'erne at se.

Både manden og jeg havde taget fri mandag, da det var vores mening at blive i Middelfart et par dage, men pga. det forfærdelige vejr om lørdagen, valgte vi at tage hjem da Convention var forbi lørdag aften. Hold da fast for et vejr vi kørte hjem i. Det regnede så meget, at vi ikke kunne se en meter foran os, så vi måtte holde ind og vente på at det regnen stilnede lidt af, samtidig blæste det - det var næsten med stormstyrke jo længere vest på vi kom. Men hjem kom vi da, vi sneglede os stille og roligt ud ad motorvejen med ca. 50 km i timen, hurtigere kunne vi ikke køre med campingvognen i det vejr.
Undervejs talte vi godt nok om, om det havde været smartere alligevel at blive i Middelfart, men det er altså IKKE fedt at campere med en stor hund, der æææælsker vand og regnvejr ;-D, så da vi sad herhjemme og fik en tår kaffe, var vi enige om, at det nu var lækkert at være hjemme.

Alt i alt var det en super FED week-end, masser af in-put, hyggeligt samvær og lidt shopping. Scrap var der ikke tid til, jeg nåede kun at få pakke lidt af sagerne ud, men det er jo det sædvanlige ;-D ;-D

Jeg købte en del papir bl.a. en stor papirblok med 180 sider hos Iben til den herlige pris af 189 kr,- :-)
Derudover blev det kun til lidt pynt og noget sværte samt en stor flot sommerfugle die (tak Dorit... HE-HE).

Denne week-end er gået med en lørdagsvagt i går og en hyggelig vennemiddag, og i dag har vi ordnet campingvognen indvendig og tømt den totalt for vand m.v, så nu mangler den kun en vask og en voksning udenpå, før den er helt klar til vinteren.

Rigtig god uge 42 til Jer alle, og
God ferie til alle Jer der holder efterårsferie ;-D

Kommentarer

Anne Bente sagde…
wawwww så flot lo du har lavet, og ja sikke dog et vejr det var.
Dorit sagde…
Det Joselene-LO er bare så flot, har jo set det IRL, super med den blå blondekant, blingdimsen og "guldet" ser rigtig godt ud, matcher lige halskæden. Bare en skam Joseline ikke lige slår et lille smil af, du må lære hende at sige cheeeeeese, når hun blir fotograferet, hi-hi !
Godt I kom hjem i god behold, tænkte godt nok på, hvordan man får kørt en c-vogn hjem i det stormvejr...
Pia sagde…
hvor er det et flot layout, fine farver og flot med cirklen. Anja og jeg kom også lidt langsommere hjem men tror vi havde rygvind så det var ikke så slemt som vi frygtede det ville blive men vi valgte også at køre hjem et par timer før kl. 19.Du må have en god uge
Hvor er det et sødt og smukt LO, det er bare så godt lavet, det hele matcher så flot.
Ja, det var noget af en køretur hjemad, også uden campingvogn ;-), manner hvor det regnede og blæste!!
Rigtig god uge til dig også :-)
Margit sagde…
Et helt vildt flot LO. Det ser enormt godt ud med cirklen og dens blomster- og blondekant. Og blinghjørnet er "lige-i-øjet".
Tror det LO skal huskes ;o) ;o) ;o)
Og sikke et vejr I har været ude i. Godt I kom hele hjem...
Jeg kan godt misunde jer der slipper for "broen" når I skal til Fyn/Jylland. Jeg ville gerne være med til de fynske conventions...
Anesha sagde…
Wonderful layout, love the flowers around the circle. ANehsa
Linda sagde…
FLOT LO, så det godt i Middelfart:-)
Ja det var noget rigtig slemt vejr, men dagen var jo super god:-)jeg valgt at køre med den gl. vej hjem og det var bestemt godt.

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D