Vin

Her har jeg lavet et vin-layout fra ferien i Frankrig - det er jo næsten et MUST fra sådan en ferie. Det er blevet et LO uden de store dikkedarer, da jeg har ladet vinpapiret og druerne være det fremtrædende.

I Alsace produceres der en masse vin - mest hvidvin, men også en del rødvin. Den vin vi har smagt fra Alsace har været rigtig dejlig og kan godt anbefales (vi smagte jo en del forskellige vine under vinfesten.. hmmm..).

Der er vinmarker næsten overalt, hvis man altså ikke lige befinder sig i en af de små kønne byer, som ligger "som perler på snor" ned gennem vinruten.

Layoutet her er iøvrigt lavet til Sommerhurlumhejet og vinpapiret er noget som ScrapbookFun har fået hjem fornylig, det er fra Creative Imaginations.

Senere i dag er det min plan at tage ind og høre steelband musik. I denne uge er der Esbjerg Festuge, og en lille del af den er en lille Steelband festival, hvor der deltager steelbands fra DK, England og Sverige. Det ene af bands'ne bor i klubben hvor gemalen er leder under festivallen, så jeg må jo hellere se om det kan lykkes at tage et par billeder af dem til deres scrapbog.

I må have en rigtig god week-end .... ;-D

Kommentarer

Pia sagde…
wow Kirsten hvor er du dygtig til lige at finde det rette papir til det rette foto og så total lækre farver der bare matcher, såååå flot. Du må have en god weekend
Betina Olesen sagde…
Dejligt LO om jeres ferie, det ee skønt at have sådanne minder, altså at få dem nedskrevet. Sjovt at du lige kunne finde et matchende papir....
Dorit sagde…
Altså en tur til vinlandet, det går man ikke fejl af ! Det er et rigtig fint LO du har brygget sammen, super med papir, der lige matcher emnet. Flotte billeder af de lækre druer og vinmarkerne, dejligt med al teksten. Kan godt lige sløjfen og nålen.
Margit sagde…
Super lækkert LO. Det er rigtig flotte billeder du har taget fra området. Forøvrigt et sted vi også holder af at besøge.
Fedt papir... det må jeg eje. Manden har vinstokke i baghaven og laver selv vin... så det er da oplagt!!
Fine blomster med søde detaljer.
Også god week-end til dig.
Dorit sagde…
Har lige kigget på nålen igen, den er rigtig fiiin, hi-hi ! Vil osse ha' fat i det papir til LO's om mit herlige vingårdsbesøg i Toscana, schhåål !
Karina sagde…
Det er et dejligt ferielayout, du har lavet. Det papir passer da perfekt til. Det har jeg ikke set før.
God weekend.
Charlotte sagde…
Hvor blev det godt i farverne og rigtig fin opsætning. Skønne, skønne billeder (åhh altså - nu vil jeg ud at rejse igen!!). Sjovt med vinpapiret - det må jeg vidst have fingrene i til mine layouts om Rüdesheim hvidvin, som vi drak.
Det er super flot, som du har sat blomsterne sammen - og super fin detalje med den lille løkke du har lavet med snoren.
Rigtig god weekend til dig. :-)
Anne Bente sagde…
ejjjjj hvor er det bare flot, og hvor passer farverne godt til et vin lo.
Netti sagde…
Det er et rigtig flot layout du har lavet. Det vinpapir er jo som skabt til det.
Anesha sagde…
Lovely layout, great colours. have a great week. Anesha

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......