Familien på Kap Verde

Fornylig kom der et længe ventet brev ind af brevsprækken. Brevet indeholdt billeder af vores dejlige familie på Kap Verde. Det var en glædelig overraskelse at brevet bl.a. indeholdt et billede af hele familien dernede, og ikke kun et af Joselene. :-) :-)

Vi havde været meget spændte på at se et billede vores sponsordatter. Vi fik jo et billede da vi startede sponsoratet, og straks gik scrappehjernen igang med at lave et LO. Senere fortalte jeg Joselene om min hobby og satte derfor et billede at LO'et med hende ind i et brev til hende. I det efterfølgende brev vi fik fra hende, fortalte hun, at det ikke var hende der var på billedet, men deres nabodatter, og så kan det nok være at mor her røg i blækhuset til sponsororganisationen.

Joselene (forrest i den lyseblå kjole)
og hendes familie.
Sammen med portrætbilledet af Joselene havde de - som sagt - medsendt et billede at hele familien, et af hende i skolen og 2 hvor hun laver noget derhjemme. Jeg er glad for de billeder. Nu er det som om man kender familien meget bedre. Det er lettere at sende lidt tøj osv. til børnene, nu hvor man ved hvordan de ser ud og hvilke typer de er. Ikke for det, de er så glade for alt hvad de får, men det skader jo ikke at "ramme plet" i stilen.
Familiens ansigter er for en sikkerheds skyld blevet sløret lidt.

Så er det jo i denne week-end vi opstarter en Scrapforening i Lunderskov, det glæder jeg mig rigtig meget til.

Rigtig god week-end..... :-)

Kommentarer

Anne Bente sagde…
åh.... så hyggelig med sådanne billeder.og spændende med scrap ha en rigtig god weekend.
Netti sagde…
Vi har et sponsorbarn i Togo. det er vores 2. barn da hende vi havde først i mange år valgte at blive gift.
Jeg nyder også at sende gaver ned til vores sponsorbarn og familie..eller det vil sige at det gør jeg så nok ikke til hende her for faren har 2 komer og de er vidst 16 mennesker i alt :) Men så får de penge de kan bruge som de vil i stedet :)
Anesha sagde…
Lovely bright layout. Lovely paper. Have a good weekend.Anesha
Margit sagde…
Super flot LO. Stilrent og enkelt så fokus kommer på billedet...
Ser sødt ud at du mikser bogstaver i samme farve og får nogle til at "danse".
God dag og god fornøjelse med "klubben".
Dorit sagde…
Oh, det er så fint at du har ramt farverne i tøjet på baggrundspapiret og teksten, det ser godt ud. Og så er der kommet lidt rundt på, også fint.
Og hjertene er fine, hæ-hæ !?
Glæder mig til at høre om club Lunderskov.
Ih, jeg kan godt forstå at du kom op på barrikaderne!!!...Sikke et dejigt LO du har fået lavet her, det betyder jo meget.
God fornøjelse med jeres scrapforening - det bli´r da ren hygge :D

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D