Page-of-the-month # 1

Nu har mit bidrag til ScrapbookFun's Page-of-the-month udfordringer ligget på deres blog i en måned, så tiden er ved at være inde til at præsentere det her på bloggen.

Udfordringerne går ud på at vi skal lave et dobbelt-LO ud fra et givet emne, som vi må fortolke præcist som vi vil. Første emne var "Mine favoritter". Jeg valgte at lave et LO med nogen få af de favoritter der gør mit liv lidt sjovere.

Selvom der er lidt lysforskel på LO'et er det lavet af ens materialer.

Materialer: Jeg har brugt bordeaux, sort og hvidt karton samt et enkelt ark mønsterpapir, som jeg ikke ved hvor kommer fra. De små sorte rammer er QK (Nesting label) die-cuts. Derudover er der brugt hvidt zig-zag bånd, hvide brads, en hvid pen samt lidt pink rhinestones.
Jeg har længe tænkt på at lave en BOM (Book Of Me), og jeg har tænkt mig at Page-of-the-month LO'erne sammen med nogle enkelt-LO'er jeg har planer om at lave, skal blive til en sådan.
Næste udfordring "En dag i mit liv" er sendt ind og bliver uploadet på ScrapbookFuns blog en af de nærmeste dage.

Nu nærmer week-enden sig, hvis det herlige vejr holde de næste dage kommer week-enden garanteret til at byde på et par lækre strandture.

Tak for besøget

Kommentarer

Dorit sagde…
Det er vel nok et vellykket db-LO du har fået fabrikeret. Særlig er jeg jo vild med alle prikkerne, de gir liv, lidsebåndene og de 3 favoritter du omtaler på venstre halvdel og i midten, hæ-hæ !! Gode farver og skønt med alt det runde og buede !! Ja, jeg når ikke at være med i nogen udfordringer, men det er jo sjovt at se alle I andres...
Thanni sagde…
Fedt LO - jeg kan rigtig godt li' din opsætning :)
Kunne være man skulle igang med sin BOM igen - nu blev jeg jo lige mindet om den ;)

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......