Nyt LO + camping i Pinsen

Efter en ordentlig omgang sommerforkølelse og et par dage på langs med ondt i halsen, feber og mistet stemme er tiden vist ved at være inde til en opdatering af bloggen. Jeg tror det er 6-7 år siden jeg sidst var syg, - ikke for at pyldre - men jeg kan ikke huske at det er SÅ træls at ligge i sengen.... PIV-PIV.... ;-D

I Pinsen var vi på camping, og havde valgt at campere i Odense. Pladsen lå skønt omgivet af skov på den ene side, og Den fynske landsby lå liiige nede for enden af stien. Fruens bøge og Skovsøen lå i gåafstand, så det var super.

En af grundene til at vi havde valgt at ligge i Odense var, at vi ville besøge Egeskov slot og Den fynske landsby (og så lurede jeg jo på en chance for at lægge vejen forbi Iben).

Min far havde en købmandsforretning indtil han gik på pension, så jeg havde glædet mig helt specielt til at se det lille Købmandsmuseum, der er på Egeskov. DET var altså sjovt, når man er datter af en købmand. Nogle få at varerne kan jeg huske vi havde i butikken, da jeg var en lille pige, men ellers var det meste nu fra "før min tid". Det var skægt at høre alle de kommentarer folk kom med, når de så gamle emballager fra deres barndom... ejjjj, .... åhhh.... det kan jeg godt huske... osv.

Her er lige et lille blik fra noget af den ene langside.

Mens vi gik rundt og kiggede i den fine have mødte vi nogen af Jannie's gode venner, som var på familieudflugt... tja... verden er lille. ;-D

Vi besøgte som sagt også Den fynske landsby, hvor vi havde et par hyggelige timer.

Er de ikke kære....????

I landsbyen har de nogen af de gamle danske dyreracer, og da jeg så de 2 her, MÅTTE de altså bare "skydes".

Lørdag formiddag var vi så en tur i Multiscrap. Det er altså en lækker butik, hvor man snildt kan få nogle timer til at gå. Det var Henrik der passede biksen denne formiddag, og han er jo altid hyggelig at sludre med. En pæn pose scrapguf røg der da også over disken, både til gemalen (købte ting til ATC kort og stempler til klubben, hvor han er leder) og jeg.

Og så til layoutet:

Det er igen fra Eguisheim. Det var sjovt at gå rundt i de små gader, for man fik hele tiden øje på nye ting, som man ikke lige så sidste gang man gik der. Udenfor mange af husene var der pyntet rigtig meget med blomster osv. Nogen af de spøjse ting vi så var bl.a. "dameskiltet", som faktisk hang udenfor et Bed & Breakfast med prisliste m.v. Læg lige mærke til døren, den var kun ca. 160 cm høj, og det VAR altså hoveddøren. Et andet sted havde de pyntet vinduet med diverse nips, bl.a. storkefigurer. Storken er et af Alsace's vartegn, da de er allevegne. Nogen gange kommer de hen og "hilser på" når man sidder udenfor campingvognen eller på en café.

Materialer: Alle materialer til dette LO er gamle ting fra gemmerne. Papiret er fra Cherry Arte og K&Company. blomsterne er vist nogen af de allerførste Prima blomster man kunne få her i DK, bogstaverne er nogen gamle nogen fra GypsyQueen, som jeg har mattet og klippet ud igen.
Det eneste nye jeg har brugt er Stickels fra Ranger.

I aften får vi Claus hjem fra København. Han har læseferie, så han kommer lige hjem nogle dage, så han kan læse i fred og ro, uden at skulle koncentrere sig om de praktiske ting.

Ellers bliver næste scrapprojekt denne måneds dobbelt-LO udfordrng fra ScrapbookFun.

Rigtig god uge 24 til Jer alle...... ;-D

Kommentarer

Dorit sagde…
Øj, jeg har trådt mine barnesko omkring Den fynske Landsby, så jeg kan godt genkende dine beskrivelser, tja og Egeskov der arbejdede Majken jo i "Billetten" i 2 somre, så det...skriver lige en pb senere.
Dejligt at du er på højkant igen, det er altså ikke noget værre end at ligge syg, og så må man altså godt pylre ;-).
Hvor lyder det altså bare til at have været en dejlig pinse og campingtur, med alt det i har nået, samtidig med at der er slappet af! Jeg har aldrig været nogle af stederne, men det burde jeg da vist! Lækkert LO, er helt vild med de LO´s du har lavet fra Alsace, både opsætninger, farver og den stemning du får frem. Og dette er jo ingen undtagelse :-D. Rigtig god uge til dig også!
Charlotte sagde…
Det blev godt nok et flot LO! Lækker brug af de "gamle" ark, som passer så perfekt til billederne. Og det er altså sjovt at "gå på jagt" efter de små detaljer rundt omkring i verden, når nu man er scrapper. ;-) Fede billeder!
Godt at du er frisk igen. Det er nemlig ikke rart at ligge der og være sløj.
Jeg ønsker dig en rigtig god uge 24 også. :-)
Netti sagde…
Dejligt at du er blevet rask igen. Jeg hader også at være syg.
Det lyder som en dejlig pinse. Jeg vil selv så gerne se Egeskov slot, men det er bare meget langt væk. Det lyder som en skøn tur i har haft.
Superflot layout du har lavet med lækre farver og detaljer.
FruMaansen sagde…
Dejligt at du igen er frisk :-)

Skønt LO Kirsten - med en skæg historie!

Tak for tankerne, du skal vide de varmer!
Betina Olesen sagde…
Godt at du er ved at være på den rigtige side igen, dog utroligt at det er så længe siden du har været syg, den kan jeg på ingen måde slå.
Det lyder til at have været en skøn pinsetur i har haft, og sjov, jeg kan altså ikke huske den gamle købmandsbutik, gad vide om det er en der er kommet efter vi har været der...
Skønt Lo, kan rigtig godt lide de farver du har brugt, som jo passer perfekt..

Hygge fra Betina

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D