Et julelayout/A Christmas layout......

Jeg er gået i gang med at scrappe de mest scrap-egnede billeder af Nicoline fra hendes første Jul. Som mor-forældre syntes vi selvfølgelig det var super dejligt at være sammen med vores lille guldklump i Julen. Vi har jo i mange år fejret voksen-Jul, så det gav naturligvis noget mere hurlumhej end ellers, og det var lettere at kapere for nogen end for andre (og så snakker vi ikke mere om det LOL), men mormor og morfar hyggede sig, det er helt sikkert.

I started scrapping the most scrap suitable pictures of Nicoline from her first Christmas. As a grandparents we really enjoyed celebrating Christmas with our little sweetheart. For many years  we have only been adults during the Christmas days, so obviously there were more hubbub than usual, and it was easier to grasp for some than for others (and then we'll talk no more about that LOL), but grandmother and grandfather had a wonderful time, that's for sure.Billedet på layoutet her er skåret til fra årets julekort, og det er præcis som vi kender Nicoline med hendes dejlige smil. Hun var så fin i sin fine julekjole.

The photo on the layout is a cut out from this year's Christmas card, and it is exactly as we know Nicoline with her ​​lovely smile. She was so gorgeous in her beautiful red Christmas dress.
 

Jeg har bl.a. brugt sytråd og et lille tag fra et af juleindkøbene, jeg kan ikke huske om det sad på en æske chokolade eller om det er fra noget julepynt, som pynt.

used sewing thread and a small tag from the Christmas shopping, I do not remember if it from a box of chocolates or some Christmas decorations, as embellishments.

Næste projekt er Project Life, jeg skal først til og i gang med uge 7, og jeg duer ikke til at komme for lagt bagefter, men samtidig er det vigtigt for mig, at PL ikke kommer til at fylde det hele, og der også bliver plads til at lave layouts.

My next project is catching up on Project Life week 7. I am not comfortable with getting too far behind, but it is important to me to create layouts too. 

Vi ses,
See you

Kirsten

Kommentarer

Dorit sagde…
Det er bare SÅ fint og juleagtigt, hvor er det bare sødt med alle de små pynteting ude i white space ! Og så mange fine detaljer.
Jeg har lige afprøvet min nye Canon CP, den laver vel nok nogle fine billeder, men jeg lod H installere den, han har mere tålmodighed til det end mig, fniiis !
Charlotte sagde…
Åhhhhh hvor er hun fin! Lækker baby og flot billede af hende. Synes du har lavet et totalt flot jule-LO. God ide med sytråden - og så tror jeg at "julefryd" tag'en er fra en stang vanille måske - jeg havde i hvert fald vanillestænger med det mærke på i julen :)
Super flot!!! ... god weekend til dig.

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......