Velkommen efterår og en ny SWAT skitse

Så blev det september, den første officielle efterårsmåned. Dejligt, efterår er nemlig min absolutte yndlingsårstid. 1. september betyder også en ny skitse fra Sketches With A Twist.

Skitsen

Twisten i september måned er: 
Embossing, enten tør eller våd embossing.

Jeg har lavet et layout med Nicoline, hvor billederne er taget den første gang jeg passede hende et par timer, og det var jo ren hygge. Min datter er helt vild med giraffer, så da jeg på sidste Convention faldt over dette stykke papir, vistnok af lidt ældre dato og vistnok fra Basic Grey var jeg selvfølgelig nødt til at købe det. 


Da twisten er embossing stemplede jeg en giraf og embossede den, det er ganske vist ikke let at se det, hvis man ikke lige ved det, men den ER embosset ;-) Herefter klippede jeg den ud og satte den fast med 3D puder.


Her ses lidt at de punchede kanter. 
Den fine hjemmelavede blomst har jeg fra en australsk scrapper.  

Så gik mine 2 ugers ferie og hverdagen venter forude. Arbejdsmæssigt kommer efteråret til at byde på en del udfordringer. Vi skal have ny ledende overlæge, som jo sikkert vil sætte sit præg på hvordan vores afdelinger kommer til at køre, vi står igen-igen overfor at vores sekretariat skal flyttes og den elektroniske journal rykker nærmere, men det glæder jeg mig nu til, selvom det selvfølgelig bliver en hurdle at skulle igennem. 

Rigtig god ny uger til jer alle :-)

Kommentarer

Det er et rigtig skønt layout!! Og hvor er Nicoline nuttet :))
Ja, arbejdsudfordringerne kommer uanset hvad, men mon ikke i klarer det på bedste vis. Men en udfordring er det jo altid ;)
Ha´en god uge :)
annette sagde…
Cute as LO Kirsten, love your background patterned paper .. cheersx:)
Stine sagde…
Sikket et nuser Lo, det er rigtig pussenuttet lyserødt på den helt rigtige måde.

Hvor er Nikoline bare yndig!
Charlotte sagde…
Sikke et sødt layout - dejlige babybilleder. Girafpapiret har jeg aldrig set før - det passer godt til og matcher farverne i billederne. Synes du har klaret skitsen godt - den ser nemlig lidt vanskelig ud, synes jeg.
Spændende med den ny overlæge - ja, forandring sker ofte i vores fag, synes jeg. Det hele går så stærkt! Og du har ret, det er spændende med den elektroniske patientjournal. Så langt er vi dog ikke nået endnu. Men lige pludselig er den der jo.
Ha' en rigtig dejlig søndag.

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......