SWAT # Idyl i Lübeck

Så er det igen tid for en ny Sketches With A Twist Skitse. Vi er startet på en ny designerperiode, og vi har fået en ny skitsedesigner og der er kommet et par nye dygtige designere i teamet, så jeg synes bestemt I skulle prøve at kigge forbi og tjekke ud hvad der sker på SWAT.

Her er mit bud på et layout efter juli skitsen.

Det er et layout fra Lübeck, hvor der er masser af små hyggelige gyder i den gamle bydel. En del af dem er private, men der er også mange man må gå igennem.

Jeg er vild med Follow Your Heart serien fra MME, som jeg har brugt her.

Her er så skitsen, som er lavet af Julianne McKenna-De Lumen.


Nu er der ikke så længe til jeg har en enkelt uges tiltrængt sommerferie, det glæder jeg mig rigtig meget til, selvom vi ikke har planer for ugen. Det bliver dejligt bare at kunne tage det hele som det kommer og nusse rundt herhjemme :-D

Kommentarer

Karina Beck sagde…
Lækkert rejse layout, du har lavet!
Det oser virkelig af ferie.
God sommer.
Dorit sagde…
Hold da op, sikke en ny stil, du har prøvet, ser fantastisk ud, kan især godt li' at billederne er sat ovre i den ene side, og så er der så mange finurlige detaljer, man kan gå på opdagelse i.
Flot arbejde !!
Raechelle sagde…
Kimi, your layout is gorgeous!!! The papers and colors you've used are just perfect for the wonderful photos. A beautiful take on the sketch!
Charlotte sagde…
Jeg elsker bare den slags små gader/gyder. FLot layout og du har helt ret: Den serie fra MME er LÆKKER! Og ny stil fra din side...!? Flot er det i hvert fald med så fine detaljer.
Lyder dejligt med en uges ferie - men har du ikke mere end det senere på sommeren? HÅber jeg da for dig.
Om en uge går jeg til en meget tiltrængt ferie - er lige ved at br... mig over jobbet lige nu - alt for travlt - alt for få hænder - men det kender du jo også alt til.
God ferie!! NYD det. :)
Danie May sagde…
This is such a wonderful take on the Sketch Kirsten, I am loving all the pops of colors from your papers and embellishments and the gorgeous photosxx

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D