Godt Nytår .... og ...Må jeg præsentere...

Allerførst Godt Nytår !

1. januar er så dagen, hvor Sketches With A Twist for alvor går i luften. Vi der er i teamet er rigtig spændte på, hvordan det hele bliver modtaget, og håber at rigtig mange vil bruge skitserne, så ... TADAAA...

Må jeg præsentere den allerførste SWAT skitse


Udfordringen går i denne måned ud på, at man skal lave et layout ud fra skitsen og twisten er denne gang: brug 2 forskellige fonte i din overskrift, - nemt ikke,,,,,,?!

Nu hvor det jo egentlig skulle have været rigtig vinter i Danmark har jeg valgt at bruge skitsen til et vinter layout,


- og så kløede lidt i fingrene for at få brugt noget af det lækre papir, som var i en af mine dejlige adventsgaver fra min fynske nisse.


Snefnuggene er fra sidste års vinterkit fra Nook, - de har fået en gang hvid maling og noget Ice Stickels.

Vi er kommet stille og roligt ind i det nye år, da vi jo har Cæsar som er rystende angst for al den buldren og bragen, så vi prøver at gøre hvad vi kan for at han bliver belastet så lidt som muligt.

Jeg håber at blive bedre til at få lagt kommentarer og lægge flere indlæg her på bloggen i 2012, så mon ikke vi ses snart igen.... tsk. tsk. tsk.. ;-D ;-D ;-D

Kommentarer

Dorit sagde…
Godt nytår til dig også !!
Jamen fantastisk flot baggrundspapir, hi-hi, godt det kunne bruges, det passer jo perfekt til emnet med det superflotte frostklare billede !!
Karina Beck sagde…
Det er et lækkert vinter layout!
Godt nytår.
Netti sagde…
Godt nytår. Her er Milo helt og aldels ligeglad med nytår :)
Supersmukt layout du har lavet i lækre farver :)
Charlotte sagde…
Oj, sikke en spændende skitse. Den har du lavet et rigtig flot LO ud fra. :) Smukt foto af en vinterdag og super lækkert med lidt røde detaljer. Jeg må over og kigge på denne udfordring. :)

Rigtig godt nytår til dig og din familie. Tak for alle de søde kommentarer du lægger på min blog!
Jeg glæder mig meget til også at følge din blog her i 2012.
nedergaard sagde…
Godt nytår til dig også... super skøn skitse og din fortolkning af den er bare så flot i lækker papir og farver. Så dejligt en foto også.
Ha en dejlig dag
Lizzyc sagde…
Hi Kirsten! so nice to meet you as DT on SWAT!! i love your take on the challenge.. what gorgeous wintery photos!! i look forward to getting to know you as the time goes by!! love Lizzy
Danie May sagde…
Kirsten, I just love your winter layout! We don't really get a cold winter, yet alone snow or ice, so I love seeing others wonderful photos of such things. I love the detail/embellishments on your layout particularly the snowflakes. Looking forward to following your wonderful creations and working with you at SWAT.

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D