Picnic....

For et par uger side dag jeg og bladrede i noget af alt mit gamle scrappapir og faldt over den gamle Lemon Grass serie fra Crate. Jeg kom i tanker om at jeg havde et billede liggende som vist passede godt til den serie, så jeg fik lyst til at lave dette layout, som jeg har kaldt Picnic.

Billedet er taget ved en af Silkeborg-søerne en gang vi var på camping i det område. Vi havde taget lidt mad med og sad og hyggede os mens vi kigge ud over vandet og så Hjejlen sejle forbi.

Jeg syntes der gik lidt for meget retrofarve i den, så jeg besluttede mig for at lave det lille træ med en masse små røde blomster på for at friske det lidt op. jeg er nu ikke helt enig med mig selv om, om jeg synes de rødlige farver passer til, men nu er det i hvert fald blevet sådan her.

Vi har været oppe i sommerhuset de sidste par dage og boet i noget der ligner en byggeplads. Der gik lidt for meget nabohygge i den, så vi fik ikke helt nået hvad vi havde planlagt, men vi nåede da at få sat et nyt køkkenvindue i, få lagt ny beton der hvor VVS-folkene havde lagt det nye afløb, og få brækket væggen ned mellem køkken og saunaen, som vi alligevel aldrig brugte, - det et meningen at vi en gang med tiden vil lave entré der.

Jeg var nok en smule for optimistisk, for jeg havde jo som sædvanlig pakket scraptasken uden at tænke over at byggeplads og scrap ikke rigtig passer sammen *G*

Fortsat god Pinse.....

Kommentarer

aka sagde…
Dejligt layout der udstråler sådan en ro. Måske hjælper farverne, for de passer så fint til stemningen.
Flotte cirkler - og forskellige. Og så er træet altså rigtig sødt.

Ja, du lyder da lidt naiv. hihi At tage scrapsager med til sådan en arbejdslejr ! Og så synes jeg da ellers nok det lyder til, at I har nået noget - ud over hygge.
God 2. pinsedag.
Karina Beck sagde…
Lækkert layout. Jeg kan rigtig godt lide "retrofarverne" ; )
God pinse.
Karina
nedergaard sagde…
Lækkert LO... noget flot papir og dejlige billeder. Jeg har det lige som dig, finder papir som jeg vil bruge og derefter billeder ( nogle gange omvendt :-) ). Kan godt li' dit smukke træ.
Lyder som en hyggelig ferie i sommerhuset.

Fortsat god pinse!!!
Margit sagde…
Hvor er det et smukt LO og et super lækkert billede. Stemningen er bare så dejlig varm på billedet, og de der lange skygger er jeg vild med. Godt husket at der liiiige var et billede i gemmerne der passede hertil.
Jeg kan altså godt lide træet... og den lilla-rødefarve er da super fin til de øvrige lidt gyldne farver. Om det passer med scrap og ombygning eller ej... så er resultatet i hvert fald tip-top.
Nyd den sidste pinsedag ;o)
Dorit sagde…
Ja, jeg synes jo også de der mørkrosa/cyklamenfarvede blomster passer aldeles godt til det orange, og det er da et hammerflot træ, det har jo fået liv af de blomster m. perler ! Og så syns jeg det er super med alle de runde dimser, jeg skal virkelig tage mig sammen for at få noget rundt på mine LOs.
Kan se du har fået tjattet med lidt mist, det giver jo også liv til et stk. ensfarvet karton ! Jeg synes også det er super, at du tegner rundt omkring emnerne, det fremhæver dem nemmerlig.
Og så er der jo så fantastisk flot i Silkeborgskovene, hvis jeg ikke boede her, hvor jeg gør, så var det ved Silkeborgsøerne jeg boede, - i en patriciervilla, hi-hi !
10na sagde…
Det ser da rigtig flot ud, Kirsten. Og det er jo altid rart at få brugt noget gammelt papir. Vi ses jo snart. Kh 10na
10na sagde…
JUBIIIIIIIIIIIII, jeg kan kommentere uden at være anonym. Gad vide om blogger er blevet "rask" ? KH 10na
Pia sagde…
super flot layout med kanon detaljer og lækkert med træet som passer så flot, jeg er ved at lære kun at tage motiver til farvelægning med promarkers med på camping især hvis vejret er godt, var træt af pakke den store scrapkuffert og alligevel ikke få brugt noget,synes altid jeg lige skulle bruge noget som så lå derhjemme
FruMaansen sagde…
Man kan da ikke få for meget retro? :D Jeg er VILD med farverne på LOet, og syntes blomster pifter op :-)

Nej det med scrapsager og byggerod er ikke en god kombi!
Charlotte sagde…
Sikke et hyggeligt og dejligt picnic LO. Flotte, flotte farver der passer så flot til billedet. Synes det blev godt med de røde blomster på træet - kan godt li det bryder lidt.
Synes da det lyder som om i nåede en del i sommerhuset, trods nabohyggen. :0)
Rigtig god onsdag til dig.

Populære indlæg fra denne blog

Project life - uge 8

Project life - uge 10

Jeg flytter desværre.......