Vandet ved Stenbjerg....

Vi var oppe i sommerhuset hen over Nytåret, og 1. januar kørte vi bl.a. om til Stenbjerg og gik en dejlig lang tur. Det var det skønneste vejr, men hamrende koldt, så det var næste ikke til at holde ud at tage vanterne af for at fotografere, det lykkedes dog at tage dette billede af de små fine bølger der var den dag.

Jeg har valgt udelukkende at holde layoutet i hvidt og med blå nuancer, og er egentlig ganske godt tilfreds med det.

Jeg har ikke brugt meget pynt, men et banner og lidt dew drops er det da blevet til -


og så er det endelig lykkedes mig at få fat i en borderpunch som jeg har ønsket mig læææænge, her ses lidt af den punchede kant.
Den hvide sommerfugl er lavet med den sommerfuglepunch som jeg fik at min adventskalender-gave-nisse den 24. december. Den er jeg rigtig glad for, hun ramt nemlig én jeg ikke havde i forvejen :-D
Rigtig god weekend :-D

Kommentarer

aka sagde…
Så gjorde du det igen. Det perfekte layout. ALT passer sammen. Bare så smukt.
Og den kantpunch.....sig lige til hvis du ikke gider have den mere !!

Det er da også et utroligt flot foto.
God weekend.
AGJ sagde…
Rigtigt lækkert layout.
Mange fine detaljer, der passer til vandet.
Iøvrigt et godt billed
nedergaard sagde…
Wawww for et LO ( som altid ). Så smukt en farveharmoni du har lavet, står så flot til fotoet... lækre detaljer og så en super skøn kantpunch.

Kan du har en rigtig god weekend og tak for dine søde kommentarer hos mig
Dorit sagde…
Små bølger... hmmmm ! Men rigtig super LO, lige et for mig og i mine farver, hi-hi. Flot med alle de bølger og bobler, der understreger emnet. Fotoet viser lige hvor vild Nordsøen og Vesterhavet er, naturen i al sin vildskab ! Flot med den slebne kant, tapen, guirlanden og ikke mindst den kantpunch, som er meget anvendelig, så bare flot, flot LO !!
Karina Beck sagde…
Superflot vinterlayout. Det er godt at du har holdt det i blåt kun, man får virkelig den kolde fornemmelse! Og lækker punch, som passer perfekt til!
God weekend.
10na sagde…
Ej, hvor er det bare flot, Kirsten. Alt passer bare til det smukke foto. Hvor fik du fat i borderpunchen?? Ved jo du har kigget længe efter den ;o)Fortsat god weekend. Nu skal jeg vist ind og se håndbold. KH 10na
Pia sagde…
Hvor er de et flot layout holdt i skønner farver et vinter layout men når jeg kigger på banneret får det mine tanker hen på sommer og bade vejr, synes det ligner 2 bikini overdele der hænger til tørre hi hi . Du må have en god søndag
Dorthe sagde…
Super flot LO, helt perfekt valg af farver m.m.
FruMaansen sagde…
Hvor er det bare flot! Jeg får næsten følelsen af at bølgerne vælter ud i hovedet på mig! :-)

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......