Månedslayout # 1

Så er det tid til at vise mit første månedslayout i 2010.

Det har på en gang været sjovt og svært at lave. Sjovt fordi det virkelig har tvunget mig til at tænke igennem, hvad der er sket i den forgangne måned, og svært fordi jeg blev nødt til at vælge hvad jeg syntes var relevant at tage med og hvad jeg har lyst til at involvere andre i ;-D . Jeg har også indset, at det nok er nødvendigt at jeg bliver bedre til at tage billeder af de små ting i hverdagen.

Her er så resultatet. Jeg har valgt at lave layoutet med mig selv i centrum, da det skal handle om MIN januar måned.

Hvordan var det nu liiige...... Var der andre der havde lyst til at hoppe med på ideen med månedslayouter?

Idag er jeg hjemme fra arbejde, jeg er rendt ind i en gang influenza-lignende noget, og har ligget på langs det meste af week-enden. Egentlig skulle jeg have været til Lunderskov og scrappe i går, men det blev jeg desværre nødt til at melde afbud til, - brandærgerligt....!

Det var alt for nu.

Kan I have det godt derude..... ;-D

Kommentarer

Super flot måneds-LO! Dejlige billeder du har med ;-) Ja, det med at tage billeder af hverdagens ting og episoder, er vi nok mange, der kan blive bedre til. God ide med et måneds-LO, jeg tør bare ikke satse på at få det gjort ;-),men hvem ved, måske dukker der nogle op alligevel ;-)
God bedring til dig, håber da snart du er på benene igen.
Anne Bente sagde…
ejjjj hvor er den flot, og hvor er det en god ide med en måneds lo,
LaChris sagde…
Super flot og stemningsfuldt LO af din Januar!!! Opsætningen er lige i øjet..og det ser godt ud med den store swirl! Nu må du ha god bedring.
Pia sagde…
Det er et super flot måneds layout og en god ide men kan godt tænke at det kræver at man undervejs tager mange billeder så der er noget at vælge imellem når måneden er gået
Dorit sagde…
God idé med måneds-LO, det blir jo sådan en slags månedsdagbog, sjovt at kigge i, når året er omme a la årets højdepunkter i kongehuset !!
Betina Olesen sagde…
Sikke et skønt LO, og sikke mange detaljer, det ser bare rigig godt ud... Og sikke en god ide, måske man kune nå det endnu...
Margit sagde…
Fantastisk. Super god idé med månedsLO. Tænker tit på at det kunne være sjovt at scrappe "et år"... så måske kommer jeg med...
Du har fået de 3 "temaer" sat super flot sammen... har en fin tekst der præcis fortæller om højdepunkter (synes det er super, at du har vejret med!) og så er den bling swirl bare liiiiige i øjet.
Flot - flot - flot!!!
God dag... og god bedring...
Charlotte sagde…
Sikke et skønt og flot LO! Og en god ide, at scrappe måneds-LOs.
Jeg påbegyndte lignende projekt for 2008 - men nåede kun at lave januar/februar. he he.
Rigtig god bedring til dig - håber snart du er på højkant igen. :0)
Karina sagde…
Supergod ide med et månedslayout.Det er en flot måde du har lavet titlen på. Og lækker svirl. Har du klippet den ud med saks?
Anesha sagde…
Lovely layout, love the bling! Anesha :)

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D