lørdag den 21. marts 2009

Et lille glimt fra Eguisheim.

Jeg vil lige vise et LO med et par billeder fra vores tur til Alsace sidste sommer.


Billederne er taget i en yndig lille, bitte gade gade i Equisheim, hvor vi boede. Gaden gik en cirkel rundt i byens udkant. Vi tog mange billeder her, så der kommer flere LO'er derfra senere.

Baggrundspapiret jeg har brugt er et ældre stykke fra MME "Bohemia".Blomsterne er fra en dåse Esprit Prima blomster. Jeg må indrømme, at jeg har været ved at få spat af at få knapperne til at sidde fast på dem.
Blomsterne er sådan lidt "plasticagtige",og jeg tror jeg har brugt 4 - 5 forskellige slags lim, men knapperrne bliver ved med at falde af.
Er der nogen der kan anbefale en lim, der holder på den slags blomster?

Ellers skal jeg så småt til at gøre klar til Convention - der er jo kun en uge til nu - og den kan kun gå for langsomt.....

Jeg har lige en ATC-kort deadline, men bagefter håber jeg at der bliver tid til at få lavet et - måske begge LO'er til skitsekonkurrencerne på lørdag.

Vi ses måske om en uge ?
Rigtig god week-end.....

søndag den 15. marts 2009

Hej igen......

Ja, det er længe siden, ..... alt for længe siden.....

Jeg er så glad for at lysten til at scrappe så småt er ved at vende tilbage. Jeg har overhovedet ikke følt mig inspireret de sidste mange måneder, jeg har kun lige kunnet svinge mig op til at lave lidt ATC kort.

Jeg har trofast fulgt med på alle de blogs som jeg plejer at følge, men jeg har desværre ikke været god til at lægge kommentarer.

Det første LO jeg har lavet er med dette billede af Claus.Ideen med at bruge dette ark fra K & Company på denne måde har jeg tyvstjålet fra Stine (FruMaansen)..... TAAAAK Stine..., som jeg bl.a. sad sammen med i Ejsing sidste år. Vi købte begge en blok med papir fra Urban serien, hvor hun lavede et LO med et lækkert billede af sin bror. Jeg har ikke rigtig kunnet finde anvendelse for lige præcis det ark, så da jeg fik dette billede af Claus tænkte jeg.... Jeps, nu er den der.

Alt papiret jeg har brugt er fra papirblokken, iøvrigt er guitar-plekteren én jeg købte for laaang tid siden hos DreamPapers. Claus spiller jo bas, så jeg synes det var meget oplagt at bruge en plekter på dette LO :-)

Det andet LO jeg har lavet efter min scrappers-block er fra et Møllecruise vi var på sidste år.

Det lyseblå mønsterpapir er nogle rester jeg havde liggende, og ellers er der brugt sort karton, en Dymo strimmel, skum-bogstaver, lidt bånd og knapper. De 2 vindmøller er QK-udstandsninger som jeg har lavet på BigShotten, og kanten hele vejen rundt er brads og scrappers floss.
Egentlig et ret enkelt LO, men jeg er ganske godt tilfreds med det.

Jeg håber ikke der kommer til at gå så lang tid, før der igen kommer nyt her på bloggen ;-D

I hvert fald vil jeg sige tak til Jer, der eventuelt skulle lægge vejen forbi herinde :-)