Et ferielayout.......

I søndags var jeg igen i Lunderskov og scrappe. Vi havde besøg af Heidi fra Gislev, og det var som sædvanlig en rigtig hyggelig dag med masser af grin, snak og scrap (og kage ;-D).

Idag har jeg så lagt sidste hånd på dette layout, som jeg begyndte på i søndags.

Layoutet er fra vores ferie sidste sommer, og billederne er taget i Hann. Münden (byen hedder egentlig Hannoveresch Münden, men bliver i daglig tale kun kaldt Hann. Münden), hvor vi "lå over" en dag på vejen til Frankrig.

Når man gik tur i denne hyggelige lille by kunne man finde mange sjove/fine detaljer, hvis man ellers lod blikket glide op i 1. sals højde og derover på de huse man kom forbi ;-D

Her har jeg brugt et par af billederne vi tog i byen - specielt billedet med lægen synes jeg er lidt sjovt - det er da noget af en kanyle han har ;-D
Det er ikke særlig tydeligt på billedet, men teksten under lægen er: "I dette hus arbejdede og døde doktor Eisenbarth. Han var anderledes end sit ry". ;-D

Fra i morgen går det så løs med Scrapfestival 2009 på Scrapsisters, - så må vi hvor meget jeg når. Under alle omstændigheder glæder jeg mig til udfordringerne, - jeg synes det er sjovt at blive "tvunget" ud i noget man måske ikke laver så tit.

Herhjemme har vi sådan en rigtig dejlig "flade-ud-hygge-søndag", hvor vi overhovedet ikke har noget vi absolut skal, - uhh.... jeg nyder sådan nogle dage ind i mellem. Måske skulle jeg alligevel hanke op i mig selv og se at få ryddet op på scrappebordet så jeg er klar til i morgen.

Fortsat god søndag til Jer alle :-D

Kommentarer

Karina sagde…
Skønt rejse layout. Det er også noget af det bedste jeg ved, det at tage billeder af flotte skilte, statuer skulpturer osv. Det er ofte dem der giver stemningen, når man rejser.
Teksten her var godt nok sjov.
Anne Bente sagde…
nejjjj den var dog super flot og kreativ, waww
Dorit sagde…
God opbygning med det 3/4 stk. blomsterpapir, sjovt skilt. Det er nok sådan en sprøjte til at skylle ører med... må vi da håbe.
Minder mig om en gravsten på Lyø Kirkegård over en tidl. præst, hvor der står: "Han gjorde hvad han kunne" Tjaaa, kun fantasien kan sætte grænser for, hvad han mon fandt på, hæ-hæ
Charlotte sagde…
Dejligt layout. Jeg elsker at se på ferie-LOs! ... ja, den læge der ... sikke en kanyle han har. Godt jeg ikke var hans patient. Sjovt hvad man kan finde ved at kigge op!
God fornøjelse med udfordringerne med Scrapsisters. Og god mandag til dig.
Margit sagde…
Wauuwww... sikken et fedt LO. Jeg er vild med din opsætning. Gode farver du har sat sammen og de matcher perfekt de herlige billeder. Morsom tekst!!
Jeg synes tit man kan opleve søde/sjove/finurlige byer i Tyskland på vejen til/fra "syden".
Pia sagde…
super flot layout, lækre detaljer og flot brug af papir, hver gang jeg ser dine lækre rejse layouter kommer jeg til at tænke på alle mine rejse billeder der ikke er scrappet

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Project life - uge 10