torsdag den 28. maj 2009

Jeg scrapper skam endnu... ;-D

Ja, jeg har desværre ikke noget at vise Jer, men jeg synes lige jeg vil give et livstegn fra mig.

Jeg scrapper skam stadig, men jeg har brugt min scrap-energi på at lave et dobbelt-LO til ScrapbookFun's udfordring, så det må ikke vises endnu.
Ellers er jeg så småt igang med endnu et Alsace-LO. Det giver mig noget hovedbrud, jeg synes ikke rigtig jeg kan finde de rigtige materialer, men nu ser vi hvad det bliver til. Måske er jeg heldig at finde de helt rigtige ting på lørdag, hvor jeg har tænkt mig at aflægge Iben et lille besøg :-)

Ka' I ha' en rigtig God Pinse.... ;-)

søndag den 3. maj 2009

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

I sidste week-end var vi på en herlig campingtur til København. Det var første og fremmest for at være sammen med Claus, men også lidt for at være turister. Det er jo ikke så tit man kommer øst for Storebælt, når man bor her helt ude vest på ;-D Faktisk har jeg ikke været i København i den tid jeg har scrappet, så det var vel egentlig heller ikke for tidligt.

Vi fik fejret fødselsdag sammen med Claus og fik set lidt af København: Vagtskiftet, Den lille havfrue - ja, noget særligt er hun jo ikke, men man er vel scrapper - Nyboder, Nyhavn m.v. Det var så heldigt at vi havde fri både fredag og mandag, så vi kunne få så meget som muligt med. På hjemvejen mandag, var jeg lige en tur inde og handle hos DreamPapers, det var hyggeligt at se butikken IRL.
Der kommer LO'er fra turen på et tidspunkt.

Vejret var jo fantastisk, så det var lunt nok om aftenen til at vi kunne sætte gang i grillen og ellers rigtig hygge os.

Hvis man ikke liiige har mulighed for at komme en tur til New York, og man gerne vil se Frihedsgudinden, kan man "nøjes" med at tage en tur til Colmar i Frankrig.
Og hvorfor står hun så også i Colmar???


Det gør hun fordi skaberen af hende, Frédéric Bartholdy, stammer fra Colmar og han skænkede sin by en miniudgave af hende, samtidig med at originaludgaven blev lavet til New York. Nu står hun i midten af en rundkørsel i den nordlige del af Colmar.

Det er lidt ærgerligt at hun er blevet lidt mørk pga. lysforholdene, men scrappes skulle hun altså ;-D

Materialer: Papiret er fra den nye BG-serie Wisteria (øj, den er lækker at arbejde med), grønt og blåt karton, bostaverne er en skøn blanding, nogle er stemplede og derefter klippet ud, andre er lavet på Bigshotten og de sidste er stickers. Pynten består af punchinella, blomster, brads, olivengrøn sværte til kanterne og ellers er der brugt Stickels fra Ranger samt diverse penne.

Rigtig god uge 19 til Jer alle sammen
- den er jo dejlig kort pga. Bededagsferien - herligt !!!