lørdag den 11. maj 2013

Jeg flytter desværre.......

Jeg flytter desværre - men bare rolig - kun til en anden blog :-D  :-D

I am sorry to tell I am moving - but no worry - only to another blog :-D  :-D

Bloggen her har drillet rigtig meget her på det seneste, så nu har jeg besluttet mig for at starte på en frisk her

Lately I have had a lot of difficulties with this blog, so I decided to move to
and give it a fresh start

Jeg håber at nogen af jer har lyst til at besøge mig på mit nye sted.

I hope some of you would like to visit me at my new place.

Knus Kirsten
Hugs Kirsten

søndag den 5. maj 2013

DT Layout - Sketches With A Twist

Ind i mellem jeg laver mine Project Life spreads har jeg lavet dette layout, som er en DT-opgave for Sketches With A Twist. Jeg er vild med at være project lifer, men der SKAL også være tid til at lave layouts, som jeg jo holder så meget af.

I love being a project lifer, but there MUST be the time to make layouts which I the love so much. This page is DT work for Sketches With A Twist.

 

Layoutet er til Nicolines album, og jeg har valgt at bruge et kit fra Echo Park - So Happy Together, da jeg synes farverne og mønstrene er så fine i den serie, jeg synes man bliver så glad af de farver.

The layout is for Nicoline's album, and I chose to use a kit from Echo Park - So Happy Together, as I love the happy colors and patterns in the series.


Skitsen lægger op til blomster/pynt under billedet, og jeg har klippet blomster og swirvler ud af et stykke mønsterpapir fra serien.
The sketch recommends flowers/embellishments below the photo, so I cut out some flowers and swirls from a piece of pattern paper from the series.


Her er så maj måneds skitse, som jeg har hygget med at bruge.
Here it is the May sketch, I really had fun creating a layout using it.

Resten af søndagen kommer til at gå med en aftenvagt fra 15 - 23, til gengæld har jeg fri i morgen, og så må jeg altså videre med PL. Jeg er ved at lave uge 14, så jeg er ved at være en del bagud, og det har jeg det ikke så godt med. Heldigvis har jeg ikke andet jeg absolut SKAL end ud og købe en fødselsdagsgave, så der skulle gerne blive luft til lidt scrap.

Today I am in an evening shift from 15 - 23. On the other hand, I have tomorrow (Monday) off, and my plans are continuing PL. I am doing week 14, so I'm about to be a part backwards, and I do not like that. Fortunately, I have nothing else I absolutely MUST do tomorrow than going out and buy a birthday gift, so I think there will be some time for creativity.

Rigtig god søndag til jer andre.
Happy Sunday everyone.

Knus Kirsten
Hugs Kirsten