mandag den 12. november 2012

Sn@p #2

Så har jeg fået pyntet forsiden på mit Sn@p album.


Det prikkede papir er en del af et helt ark fra Life kittet, og overgangen mellem lærredsryggen og papiret er skjult med et stykke tyrkis bånd og en strimmel orange Washi tape. "Good Life" kortet og også fra Life kittet. "This Is My Life" - bogstaverne er stickers fra October Afternoon, og så er der brugt et par blomster fra gemmerne. Egentlig helt enkelt, men jeg er ganske godt tilfreds med resultatet.

Jeg har også fået lavet en forside. 


Jeg købte en pakke ekstra Color Fusion sider, og her har jeg igen brugt et prikket ark. Chevron papiret, "November" og "Let's Roll" kortet er også fra kittet. Derudover har jeg brugt et lille trækamera fra Studio Calico, 3 forskellige farver Dymo strimmel og nogle Basic Grey stickers til ordet "pooost".

Lige nu er jeg ved at lægge sidste hånd på den første uge i november, så fortsættelse følger.......

lørdag den 10. november 2012

SWAT-DT: Bøh mormor.....

For nogle dage siden blev november skitsen lagt på Sketches With A Twist bloggen. Her er min fortolkning af den:

Some days ago the November sketch was revealed over at Sketches With A Twist. Here is my interpretation:


Layoutet er med Nicoline og jeg, som sidder og pjatter. Hun grinede højt hver gang hun vendte sig om og jeg sagde Bøh, - ja, nogle gange skal der ikke så meget til :-D

The layout is with Nicoline and I, sitting making fun. She laughed loudly every time she turned around and I said Boo - well, sometimes it does not take much:-D

Twisten er at stemple/The twist is stamping.


Den ternede bord er stemplet, og så er jeg gået lidt amok med washi tape, trekanter og hexagoner denne gang. Papiret er forskellige gamle ark fra SassafrasLass.

The checkered board is stamped, and then I went a little crazy using washi tape, triangles and hexagons. I used some old SassafrasLass papers.


Skitsen/the sketch

Jeg ønsker jer er rigtig god weekend :-)
I wish you a happy weekend :-)

torsdag den 8. november 2012

Sn@p #1

For nogle dage siden kom de Sn@p materialer jeg havde bestilt hos Hobbyboden, - et album, nogle ekstra sider og et Life kit. Det er bestemt nogle lækre ting, og jeg glæder mig super meget til at tage dem i brug.


Jeg var jo begyndt på Project Life med mine egne materialer, men jeg må erkende, at det er alt for omfattende at skulle sætte det hele sammen så det passer sammen, skære kort ud osv. så det får jeg ikke gjort. Selve idéen med PL synes jeg rigtig godt om, så da jeg stødte på Sn@p konceptet med de dejlige farver, var jeg solgt. 

Nu har jeg købt de viste materialer, så de skal under alle omstændigheder bruges, så må vi se om systemet fungerer for mig, ellers prøver jeg noget andet. 
........ Fortsættelse følger........ ;-D