mandag den 11. juni 2012

Crafty Sketches...Mor og jeg....

Mit DT-layout for Crafty Sketches i denne måned er dette layout med Jannie og Nicoline.

Jeg er blevet rigtig glad for dette LO, som er lavet til Nicolines første album.

Her er et close up, jeg har brugt en del materialer fra Echo Park, Little Girl serien, det lille tag er også derfra.


Her er skitsen, - jeg har dog lagt den om på siden, da jeg syntes det virkede bedst til billedet, men det kan man jo heldigvis gøre som man synes.

I aftes ringede Claus fra Uganda, han havde lige lidt Uganda-taletid tilbage, som han syntes han ville have brugt. I dag er hans sidste dag i Jinja, i morgen meget tidligt flyver han og Maja videre til Zanzibar, hvor de skal holde en uges ferie inden hverdagen kalder hjemme i København. Det er næsten ikke til at forstå, at de allerede har været dernede i 3 måneder. Det næste der skal ske er, at han skal have skrevet sin afhandling og senere på året skal han op og forsvare den, hvorefter han er færdig med sin uddannelse. Det bliver spændende at se, hvor han havner når han er færdig, jeg fornemmer at udlandet kalder igen, - Berlin måske, - men hvem ved. 

Nu vil jeg se, om jeg kan finde et hjørne hvor det er muligt at lægge en lasagne sammen. Huset står på den anden ende, da vi er ved at få nye vinduer i, tømreren regner heldigvis med at blive færdig indvendig i morgen, og udenfor kan han jo husere lige så tosset han vil ;-D

Det var alt for nu.

God aften til jer der kigger forbi.....

mandag den 4. juni 2012

Sketches With A Twist

Jeg vil lige hurtigt vise den nye skitse fra Sketches With A Twist og hvad jeg har fået ud af den. 

Just a short post to show the latest sketch from Sketches With A Twist and my take of it.

Først layoutet; jeg valgte at bruge hexagoner  til skitsen.

I chose to use hexagons for the sketch.


Billederne er af Nicoline, som på det tidspunkt hvor billederne blev taget, lige var begyndt at sige "hej" til verden, når hun lå på maven. 

Papiret er nogle rester fra en ældre Lily Bee serie - Picket Fence. Det er en serie, der er super anvendelig. Faktisk kunne jeg ønske mig, at der var nogle danske scrapbutikker, der ville tage nogle flere af Lily Bee's serier (30 x 30) med pynt og hele pivtøjet hjem

The photos are of Nicoline, at the time the photos were taken, she had just begun to say "hello" to the world when she was laying the stomach.  

The paper is left overs from an older Lily Bee series - Picket Fence. I think the series is very versatile. Actually I wish some Danish scrapshops would sell some more of the Lily Bee's series (30 x 30) with all the embellishments.

Her er så skitsen, den gav lidt hovedbrud, men det er jo altid godt med en udfordring ;-D

Here you have the sketch, actually I think this one was a little tuff, thanks Janice for a good challenge ;-)

Skitsen

Jeg har været så heldig, at Kim fra Sketches With A Twist har spurgt, om jeg vil tage endnu en tørn som designer hos dem, og selvfølgelig vil jeg det ;-) Nu mangler vi bare en ny skitse designer, man kan se DT-call ovre på bloggen. Var det noget at søge ??

Kim from Sketches With A Twist asked if I would take another term on the team, of course I will. Now we  are looking for a new sketch designer. Jump over at the blog for further information. 

Pga. en kollegas sygdom venter der nu 2 aftenvagter (tirsdag og onsdag), så håber jeg det kan lykkes at få sovet lidt. Det er lidt "op ad bakke" p.t. 

Due to a colleague's illness I now have 2 eveningshifts (Tuesday and Wednesday), so I hope I will manage to get some sleep, which I find rather difficult at the moment.

I weekenden har fejret B.'s fødselsdag. Han plejer ellers ikke at ville holde noget, men nu siger han, at Nicoline jo ikke kan have en morfar, der ikke holder fødselsdag. Sjovt hvad det kan gøre, at blive morfar HA-HA. Vi har haft gæster både lørdag og søndag, så det har været en rigtig hyggelig weekend ;-)

This weekend we celebrated my DH's birthday. Normally he is not very fond of getting celebrated, but after being a granddad he finds it okay. Funny how things can change when you become grandparents LOL