mandag den 28. maj 2012

Tiltrængt opdatering + LCTS

Uha, jeg trænger til at få bloggen opdateret. Det er nu ikke fordi scrapperiet har ligget stille, så jeg har da nogle layouts som jeg kan viser, men jeg vælger at tage dem ét af gangen. Layoutet jeg har til jer i dag er en DT-opgave lavet med en skitse fra Let's Capture These Sketches.


Billederne af Nicoline er fra en dag, hvor hun og hendes mor kom forbi til frokost. Hun var rigtig i hopla, og det var første gang vi for alvor oplevede hende pludre og charme og være helt bevidst. Hun var simpelthen SÅ herlig, så vi fik os nogle gode grin og smil.


Nu hvor hendes bodystocking var med masser af stjerner på, syntes jeg der skulle noget stjernepynt på, så jeg lavede nogle stjerner af filt og papir, som matchede til.


Jeg har brugt gaze til et par af "striberne" under billerne. Her har jeg brugt en rest af gazen til denne lille sløjfe.Her er så skitsen jeg har brugt, det er bestemt en skitse jeg vil hive frem igen. Den er bl.a. fed at bruge, hvis man skal have ryddet lidt ud i nogle af sine rester, som jeg har gjort på layoutet her. Jeg har bl.a. brugt nogle rester af Wisteria-serie fra BasicGrey.

Så er Pinsen næsten gået, det har været nogle rigtig dejlige dage, hvor vi har nydt det gode vejr, og været en del i haven. I går aftes havde vi en skøn grillaften, hvor vi fik indviet vores nye grill sammen med noget familie, hvor vi fik nogle gode bøffer, marinerede schnitzler og pølser med lækkert tilbehør samt god rødvin samt is til dessert.

Det er ingen hemmelighed, at arbejdet har "trukket tænder ud" og tæret MEGET på overskuddet de sidste lange tider. I et forsøg på at udnytte vores tid bedre, er det nu blevet bestemt, at vi alle skal til at have 1 - 2 aftenvagter per uge, - det begynder vi så med i den uge vi går ind. Jeg tvivl på at det rykker ret meget, med den måde vi arbejder på, men vi er nødt til at prøve det af, så nu må vi se hvordan det kommer til at gå.

Det var alt for nu, - nyd den sidste Pinsedag......

lørdag den 5. maj 2012

Så lille og fin.... SWAT

Jeg har igen lavet et layout med billeder af Nicoline, og skitsen jeg har brugt er maj skitsen fra Sketches With A Twist. Twisten denne gang er, at man skal bruge syninger på layoutet. Jeg kan rigtig godt lide syninger på mine layouts, men det er faktisk meget sjældent jeg bruger dem, jeg tænker ikke over denne teknik, så jeg synes det er en fin twist.

 
Det er Nicolines far der har taget billederne jeg har brugt her. Jeg synes det er så kært med sådan nogle billeder.


Her er så lige et par close ups


Skitsen skal I også have:


Umiddelbart syntes jeg skitsen så svær ud, men den var faktisk meget nem at gå til, fordi den er så detaljeret. Jeg synes bestemt I skulle tage og prøve den og uploade Jeres layout ovre på Sketches With A Twist bloggen.

Den første dag i Bededagsferien er gået med en tur til Ribe Vikinge Marked i går, det var en pludselig indskydelse af tage derned. Det var en kold fornøjelse, men vi havde alligevel en ganske dejlig tur. Vi fik taget en del billeder, så på et tidspunkt kommer der nok et par layouts fra turen. - Og gæt så lige en gang hvis jeg så dernede.......... Selveste Gypsy Queen (Sue), - ja, verden er lille ;-)

I dag har vi haft fornøjelsen at passe Nicoline nogle timer, - det var en nem sag, hun sov det meste af tiden, så man kan ikke ligefrem sige, at vi havde meget fornøjelse af hende. Hun var med til konfirmation i går, så det har nok taget så meget af hendes energi, at hun bare havde brug for at sove i dag.

Alt efter vejret er planen for i morgen, at vi skal have startet på en ny stenkant i forhaven, og ellers står den på lidt familie tam-tam.

Fortsat god Bededagsferie.