fredag den 23. september 2011

Undskyld ....

Undskyld jeg er så stille for tiden, vi ligger i flytterod herhjemme og knokler i huset for at blive færdige til at flytte ind, så det er en MEGA travl tid. Der er ikke det store overskud til at lægge kommentarer, men jeg kigger med i blogverdenen når tiden tillader det ;-D

I aften bliver alle scrapsagerne pakket ned, men det kan kun gå for langsomt med at få reetableret scraprummet i huset. Det bliver et kombineret kontor og scraprum, så der bliver mindre plads at gøre godt med, så jeg må jo forsøge at begrænse mig ... ;-D ;-D

Vi ses...:-D

søndag den 18. september 2011

Min bedste ven.......

Jeg er et par dage for sent mht. at præsentere den nye ScrapFIT udfordring, denne gang er workouten kombineret med en fed skitse fra Sketchy Thursday og et bloghop. ScrapFIT workouten går denne gang ud på at scrappe om venskab; lav et layout der fortæller om hvem der er din bedste ven/bedste venner OG brug samtidig skitsen fra Sketchy Thursday.

Jeg må nok indrømme, at den skitse satte gang i de små grå, men det er jo herligt at blive udfordret, og her er hvad jeg fik ud af opgaven.

Jeg er så heldig at være gift med min bedste ven, så det blev til et layout om ham.

Det er så skitsen man skal bruge, hvis man vil være med:

Denne gang kan man vinde et Haunting Halloween kit fra vores ScrapFIT sponsor Paper Issues

Hvis man går over på ScrapFIT og klikker på hver enkelt designer og lægger en kommentar ved alle designerne vil der blive trukket lod om et ScrapFIT kit, sponsoreret af Sara selv, blandt dem der har kommenteret hos ALLE designerne.
Prøv at smutte forbi både hos Sketchy Thursday og ScrapFIT, det er nemlig sjovt at se hvor forskelligt denne workout er løst ;-D

Her hjemme er der fuld gang i nedpakningen, og gemalen er godt i gang med at lægge trægulv inde i huset, så det var et kærkomment afbræk med en rigtig hyggelig scrapdag i går. Jeg kan endnu ikke vise hvad jeg lavede, men vil dog godt røbe at det er et layout fra vores Samsøtur ;-D

tirsdag den 13. september 2011

Jesperhus Blomsterpark......

Så er det igen blevet 2. tirsdag i måneden, og dermed er det min tur til at lave et layout efter den nyeste Sassy Lil sketch. Denne gang har jeg valgt at scrappe et par ældre billeder fra et besøg i Jesperhus Blomsterpark.

Jeg holder rigtig meget af tulipaner, så jeg har "skudt" gemalen foran et af forårets flotte tulipanbede. Papiret er igen fra en Nook pakke, det er det gule blomsterknop-agtige bånd også.

I Jesperhus er der jo også en sommerfuglepark, så jeg synes det er meget passende med en sommerfugl på layoutet. Jeg har lavet denne dobbelte sommerfugl med en MS punch.

Her ses det gule blomsterknop-agtige bånd på tæt hold.

I skal da også lige se skitsen:

Hvis I up-loader et layout lavet ud fra skitsen kan I være heldige at vinde noget scrap-guf fra Authentique papers, og det er jo ikke så ringe endda ;-D

onsdag den 7. september 2011

En tur i parken.....

September måneds skitse er klar over på Crafty Sketches og her er min fortolkning af den.

Billederne er fra en af vores mange dejlige tur i Vognsbøl Parken, som ligger 5 minutters gang fra hvor vi bor (lidt endnu). Papiret er fra serien A Walk In The Park fra Echo Park. Jeg købte serien hos Gitte fra Hobbyboden, da vi var på tur til Samsø.

Lidt forskelligt pynt og bordere

For god ordens skyld vil jeg også vise månedens skitse.

I dag har vi købt det nye køkken til huset, hvidevarerne er også bestilt, og vi har fået grønt lys til at begynde at lægge klinkegulvet i morgen. Det bliver dejligt at komme i gang nu, - tiden går jo....

søndag den 4. september 2011

Sunde muffins.....

Så er vi allerede nogle dage inde i september, den første efterårsmåned. 1. september var det igen tid til en ny workout ovre på ScrapFIT, denne gang er opgaven Salt og peber:

Workout #51 Salt og peber:
Opgaven går ud på at man skal lave et layout eller kort med farverne hvid, sort + én anden farve efter eget valg. De 3 farver må være i alle nuancer, men altså kun de 3 farver.

Jeg valgte at bruge hvid, sort og blå, både fordi jeg synes de 3 farver klæder hinanden rigtig godt og fordi blå er en af mine yndlingsfarver.

I øverste venstre hjørne har jeg sat dette lille hjemmelavede tag

Vi er rigtig glade for kage i vores familie, men det er jo ikke det sundeste at spise, så min søde mand har nogle gange bagt sunde muffins til os. Det er muffins med mindst muligt fedtstof, rørsukker, groft mel og banan. De kan selvfølgelig ikke måle sig med "rigtige" muffins, men de smager bestemt rigtig godt.

Så er den første ferieuge gået, det har virkelig været arbejdsferie, vi rydder op og smider ud til den store guldmedalje. Hold da helt op hvor får man samlet meget l... sammen, og man er jo nødt til at begrænse sig når man får mindre plads. Vi har bestemt os for at gennemgå ALT, så vi ikke tager noget unødvendigt med. Vi har væltet en væg mellem stue og køkken og håndværkerne har støbt gulv og lagt gulvvarme i køkkenet, så om nogle dage når betonen er tør nok, kan vi gå i gang med at lægge klinker på gulvet og når det hele er tørt og fuget kan vi begynde at sætte nyt køkken ind.
- Nåh..ja, jeg skylder måske lige at fortælle, at vi flytter sidst på måneden. Vi kommer til at bo i et lille hus tæt på centrum (JUBIII), og i gåafstand til vores arbejdspladser og tæt på vores kommende lille barnebarn så det er nemt at hjælpe med at hente og bringe osv.
Vi har endnu en uges ferie, heldigvis for det for der er lang vej endnu.

Nå, men tilbage til workouten. der er mere inspiration at hente ovre på ScrapFIT, og det kunne være super hyggeligt, hvis I har lyst til at være med.

Tak fordi I kiggede forbi....