mandag den 15. august 2011

Bliv inspireret af forsiden af en bog....

Hvis du sidder og mangler inspiration til dit næste layout er her måske en idé. Over på ScrapFIT er den næste Workout klar. Den går ud på at lade sig inspirere af denne bogforside. Man kan lade sig inspirere af farverne, motiverne, bruge den som skitse, eller bruge enkelte af elementerne som inspiration, - kun fantasien sætter grænser. Bare prøv at se her, hvor forskellige layouts designteamet har fået ud af det.

Da jeg så bogforsiden var der noget der nærmest "skreg" London til mig. Jeg måtte bare grave ned i nogle gamle billeder fra en tur til London, og det er der kommet dette her layout ud af.

Det var sjovt at se de gamle billeder igen, og hold da op hvor det rykker i mig for at komme til London igen, det er bare sådan en FED by, så der kommer et par layouts mere derfra, - så er I advaret ;-D ;-D

Denne måneds sponsor er

og denne gang er præmien de her fine sager:


Vi har nydt at have en weekend, hvor vi ingen planer havde, det har været dejligt at dalre rundt i joggingbukser og med morgenhår en hel søndag HI-HI. Jeg har sovet længe, - det var hårdt tiltrængt, fået scrappet lidt, stenet foran computeren, set et par gode film - ren og skær afslapning,..... skønt!!
Det begynder at kunne mærkes at jeg kun har haft en enkelt uges sommer (læs... efterårs..)ferie, men det er dejligt at vide at jeg ferie til gode... :-D

Sol, sol... kom igen....

tirsdag den 9. august 2011

4 Hvide mænd og Sassy Lil.....

Så er det 2. tirsdag i august, og en ny skitse er lagt på Sassy Lil Sketches bloggen. Min fortolkning af den er her:

Jeg har scrappet de fire hvide mænd, som er Esbjergs vartegn. Papiret jeg har brugt er noget ældgammelt noget fra Fancy Pants, jeg synes farverne passer rigtig godt til billedet.

Lige nu er der bannere på rigtig mange layouts, og dette her er da heller ingen undtagelse. Jeg har lavet en cirkel med snoren fra banneret,

For god ordens skyld skal I da også lige præsenteres for skitsen:

Hvis I har lyst til at lege med ovre på Sassy Lil Sketches kan i være heldige at vinde en præmie fra Apron Strings.

Så var det i lørdags jeg var på tur til Samsø sammen med 4 andre scrappe damer. Vi havde en sjov og hyggelig tur, hvor vi handlede (læs: brugt en del penge... ;-D ) hos Gitte i Hobbyboden, spiste frokost ved Langør havn, drak kaffe og spiste økologisk Samsø is i Ballen, drak endnu mere kaffe og hyggede på en café i Nordby og ind i mellem besøgte vi flere gårdbutikker. Jeg var hjemme i Esbjerg igen ved 21.30-tiden. Tog hjemmefra kl. 06.30 så det var en lang dag, men god dag :-D
Bedste køb hos Gitte var en banner punch, papir fra Echo Park og en hvid mist fra Studio Calico (+ alt det andet... det hele var jo godt.. ;-D ).

Tak fordi I kiggede forbi, og tak for alle jeres søde kommentarer, I skal vide at jeg virkelig værdsætter dem :-D

torsdag den 4. august 2011

Min første skitse.....

Så har jeg lavet min første rigtige skitse, ja jeg har jo lavet en almindelig stregtegning på et stykke papir før, men det er første gang jeg har lavet én på computer. Jeg har valgt at lave den meget enkel, det synes jeg giver flest muligheder. Og hvorfor har jeg så lavet den, - jo, det er fordi det i august måned er min tur til at lave skitsen på Crafty Sketches.

Her er så hvad jeg selv har fået ud af den:

Jeg har scrappet et billede af Cæsar, det har godt nok været scrappet før, men jeg er så glad for det billede, så jeg synes godt det kunne scrappes igen.

Oppe i øverste venstre hjørne er der nogle små sting på skitsen, jeg har valgt at lave dette lille arrangement for at give lidt liv i hjørnet.

De hæklede blomster og pins'ne er købt i Netto for længe siden. Mønsterpapiret der er brugt er fra en af Nook-pakkerne.

Jeg synes I skal lave et layout ud fra skitsen og uploade det ovre på Crafty Sketches. Det er nemlig sådan, at da jeg har lavet skitsen er der Annette, som står for CS, og jeg som i fællesskab skal vælge hvem der bliver månedens vinder. Selvfølgelig vil jeg være objektiv i valget af min favorit, men jeg ved jo også at der er mange super dygtige danske scrappere :-D

I øvrigt vil månedens vinder få tilbud at blive gæstedesigner på Crafty Sketches ;-D :-D

Så er det på lørdag turen går til Samsø. Vi er nogle scrappe piger som skal over og besøge Gitte i Hobbyboden og så gøre en tur ud af det, det bliver garanteret en rigtig hyggelig dag :-D
Så kan gemalen være hundesitter, - det synes jeg er en vældig god fordeling :-D

mandag den 1. august 2011

ScrapFIT Workout # 49 - Sæt et banner på

Så har jeg lavet min første workout (udfordring) hos ScrapFIT. Denne workout lyder sådan her:

Bannere af forskellig slags er blevet meget populære i scrapverdenen. De kan være færdiglavede eller hjemmelavede, man kan bruge dem til sin titel eller man kan lave dem præcis så de passer til ens layout. Lad os se hvordan du bruger et banner.

- Med andre ord; lav et layout og brug et banner på det ;-D

Jeg har valgt at scrappe billedet fra vores elefanttrekking i regnskoven i Thailand igen og har igen brugt papir fra en af Nook pakkerne.

Da man tit ser bannere lavet af papir, har jeg valgt at lave mit banner med bånd i stedet for.

Her ses det øverste banner....

... og her er det nederste

Etsy shoppen Perfectly Precocious har været så generøse at sponsorere en præmie til vinderen af denne udfordring....

... så hvis det er noget I kunne tænke Jer at vinde så har I muligheden, hvis I deltager i løjerne derovre.

Jeg har ikke været så god til at få lagt kommentarer på de forskellige blogge på det seneste. Jeg har ikke været særlig meget på nettet den sidste tid - i hvert fald ikke i forhold til hvad jeg plejer ;-D - så jeg må heller tage mig sammen og komme på blogrundfart.

Det var alt for nu :-D