torsdag den 20. maj 2010

Jeg scrapper skam endnu... ;-D

Ja, der har været lidt stille her på bloggen de sidste par uger, men jeg scrapper skam endnu ;-D
Jeg er igang med nogle layouts til en artikel på Scrapsisters, så dem kan jeg ikke vise endnu.

I min sidste artikel på magasinet skrev jeg om at strække scrapbudgettet lidt længere, ved at sammensætte sine egne kits af de ting man har i forvejen. Jeg sammensatte et kit af mine gamle materialer, som jeg fik til at række til 3 layouts, og så havde jeg en lille smule i overskud.

Layoutet herover er et dem jeg lavede til artiklen. Billedet er fra en tur til Den Fynske Landsby, som vi besøgte sidste forår, hvor vi var på camping i Odense. Den Fynske Landsby ligger ca. 5 min. gang fra Odense City Camping hvor vi lå, så vi bestemte os for at gå en tur derover og tjekke den ud og lidt billeder blev det da også til.

Nu står Pinsen for døren, og jeg håber vejret bliver godt. Ganske vist har jeg vagt lørdag, men de sidste 2 dage står den på afslapning og en lille smule praktiske gøremål.

Rigtig god Pinse til Jer alle :-D

søndag den 2. maj 2010

International Scrapbooking Day 2010

Havde I en god International Scrapbooking dag i går? - Det havde jeg helt sikkert.

Jeg var, sammen med 25 andre scrappere, til crop hos Multiscrap i Odense. Det var en helt igennem hyggelig dag med gode udfordringer, søde scrappere, shopping, dejlig mad og scrapbingo.

Vi lagde ud med morgenmad kl. 9, og derefter gik det løs med shopping og udfordringer. Senere var der byg-selv-sandwiches, hvor Henrik havde bagt lækket brød til os. I løbet af eftermiddagen var der scrapbingo, og - som sædvanlig (havde jeg nær sagt) vandt jeg intet, så jeg kan ikke ligefrem påstå at jeg har held i spil ;-D

Da det blev kaffetid meddelte Iben, at hun var "kommet til" at bestille brunsviger til os, og ind kom hun med en stor brunsviger, pyntet med marcipan og teksten "International Scrapdag 2010, - uh... den var god, den brunsviger, - og flot var den :-D

På billederne herover ses den flotte brunsviger, Elisabeth og Iben der er ved at gøre klar til scrapbingo, og de sidste 2 billeder er fra et par af bordene i butikken.

Jeg fik shoppet en del, men jeg fik ikke taget billeder af indkøbene før jeg lagde sagerne på plads, så det må I undvære at se. Jeg fik dog bl.a. købt en af de populære sommerfugle-punches og en masse lækkert papir og en del thickers m.v.

Som sædvanlig var det så som så med hvad jeg fik scrappet. Jeg begyndte på måneds-LO'et for marts, men det er noget værre "biks", så det skal pilles fra hinanden og så har jeg bestemt mig for at starte forfra ;-D

Alt i alt så var det en super dag ovre hos Iben, så jeg er helt sikkert klar, hvis hun laver sådan et arrangement igen næste år :-D

Nu har jeg jo haft ferie de sidste dage, så lidt scrap er det da blevet til,

nemlig dette LO til albummet med Cæsar. Jeg har brugt papir fra October Afternoon, - det er et af min yndlingsmærket lige p.t. Jeg synes godt om de friske, klare farver de bruger.

Her er et close-up af noget af pynten.
Og her er et mere.

Nu venter så en ny travl uge, men bedst som man får alle de løse ender, der ligger når man kommer tilbage fra ferie, ud af verden, så venter der en lille Kr. Himmelfartsferie, og det er jo SKØNT at tænke på.

Rigtig god uge til Jer alle,
og tak for Jeres besøg :-D