søndag den 31. januar 2010

En snydepakke

I vores familie har vi altid brugt meget at lave snydepakker, hvis noget var for stort til at ligge under juletræet, - en ny cykel eller et møbel f.eks. Det kan f.eks. være en æske med noget tungt "snyd" og en kuvert med cykelnøglerne eller lignende i bunden.

I søndags, til Scrap i Lunderskov, begyndte jeg på layoutet her under. Claus skulle bl.a. have en musikbog, som var bestilt hos Saxo, det vist sig at bogen var i restordre fra leverandøren i USA, og først ville lande i Danmark i slutningen af januar.
I stedet for at give ham et gavekort på den, som bare var lagt i en kuvert, rullede vi det ind i en rest køkkenrulle og lavede pakken som en knallert. Han så nu lidt sjov ud i ansigtet da han pakkede køkkenrullen ud, men han kender jo vores tendenser, så han var godt klar over, at der fulgte lidt andet med ;-D

Han blev i hvert fald glad for bogen, så det var jo dejligt :-)

Jeg har brugt lidt mere at mit Basic Grey julepapir, karton i rødt, lyseblåt og guld, bånd som jeg har fået af Dorit, et par glitter-thickers, primablomster, lidt guldbling, stickels, mini overlay fra Fancy Pants og en enkelt stof-brad (Make a wish). Bogstaverne er standset ud på Big Shotten.

Week-endens højdepunkt har været i dag, hvor vi har været til fødselsdagsfest fra kl. 11.30. Kl. 17.30 blev der serveret en dejlig æggekage til "skrub-af-mad", så vi kan vist godt springe aftensmaden over i dag. Mon ikke også vi i dagens løb har fået kalorier nok for den næste uges tid.... HE-HE....

God uge 5 til Jer der kigger forbi... :-)

lørdag den 23. januar 2010

Endnu et jule-layout

Det er egentlig ikke fordi der er sket det helt vilde i den forløbne uge, men jeg vil lige lægge endnu et jule-layout her på bloggen.


Papiret der er brugt til layoutet, er fra min yndlings-juleserie Eskimo Kisses fra Basic Grey. Titlen er lavet af nogle gamle guld chipboard bogstaver, som er købt i Netto. Derudover er der brugt et par Prima blomster/blade, brads, sværte og lidt bling.
Billederne er ikke de allerbedste, men scrappes skulle de, nu hvor jeg havde investeret i juklepapiret ;-D

I morgen står den på scrap i Lunderskov, det glæder jeg mig rigtig meget til.

Fortsat God week-end til Jer alle..... :-D

søndag den 17. januar 2010

Et jule-layout

Ja, så fik jeg scrappet mit livs første jule-layout :-)

Jeg er ikke helt tilfreds med det, men nu bliver det sådan her. Billedet er fra vores dejlige tur til København den 05.12.2009, hvor vi tilbragt det meste af dagen i Tivoli sammen med Claus. Mens B. og C. stod i en alen-lang kø ved Vertigo'en (reservationssystemet var ude af drift), gik jeg rundt og tog lidt billeder. Juletræet her, med "sølvkuglerne" rundt om, var bare SÅ fint IRL, men det kommer naturligvis ikke helt til sin ret på et billede.


Det eneste nye på layoutet her er papiret, som jeg har fået at en god scrapveninde, ellers er det en gang "skrab-sammen" jeg har brugt. "JUL" er sølv-chipboard-bogstaver, som jeg købte i Netto for lææææænge siden. Metalblomsten er købt i en blomsterhandel. "TIVOLI" er lavet af gamle stickers, som jeg har forsøgt at "shine op" bl.a. med lidt stickels. I gemmerne fandt jeg en lille æske med materialer til "Lav-selv-gavemærker", som også er købt i Netto for længe siden, derfra kommer det lille stykke sølvnet og bling'en.

I morgen har jeg en fridag, så der håber jeg at der bliver overskud og tid til et enkelt layout (måske 2) mere.
Det var vist alt for nu.

Rigtig god uge 3 - og tak for besøget.....

søndag den 10. januar 2010

Godt Nytår

I ønskes alle et Godt Nytår - det kan vist ikke være for tidligt ;-D


Nytåret tilbragte vi oppe i sommerhuset, hvor vi havde nogle super dejlige dage. For Cæsars skyld plejer vi altid at spise alene, og så rende sammen med vores søde naboer deroppe, efter midnat. Det vil sige, det er altid dem der kommer over til os, da Cæsar er bange for fyrværkeriet, så vi nænner ikke at gå fra ham. I år kom der vist til at "gå en del champagne i den"..... ;-D
Når jeg kommer så langt, kommer der et nytårs-LO :-)

Deciderede nytårsforsætter har jeg ingen af, jeg plejer alligevel aldrig at kunne holde dem, men jeg har bestemt mig for, at jeg vil bestræbe mig på at blive en bedre blogger i 2010.

En anden ting jeg vil bestræbe mig på i 2010, er at lave måneds-LO'er. Jeg tror det vil være en god måde at skildre årets gang på.
Er der nogen der vil være med?

Jeg har scrappet på livet løs den sidste tid, men det er endnu ikke noget jeg kan vise her på bloggen. Et enkelt LO kan jeg dog godt vise. Det har været længe undervejs, jeg begyndte på det til Scrapfestival på ScrapSisters, og opgaven var dengang, at man skulle scrappe med julepapir. Jeg valgte at bruge Eskimo Kisses fra Basic Grey. Egentlig er jeg ikke så vild med julescrap, men jeg synes faktisk at denne serie er rigtig sød, så den blev pludselig et must-have. Nu ligger jeg jo inde med en stor del af serie, så det forpligter jo næsten, derfor har jeg tænkt mig at lave nogle jule-LO'er i år, hvilket er meget atypisk for mig ;-DBilledet af gemalen er taget for et par år siden. Vi besluttede os for at skynde os på photoshoot i vinterlandskabet, da det var begyndt at tø og regne, men vi fik da et par nogenlunde brugbare billeder "i kassen".

Den sidste uges tid har været præget af meget ekstra arbejde pga. kollegers sygdom, og jeg har været så uheldig at blive kaldt ind til ekstra aftenvagter både i går og i dag, og det er blevet luftet, at jeg nok også "vinder" en ekstra dagvagt næste lørdag, så den kører i det høje gear for tiden. Til gengæld har jeg så fri i morgen, og det vil jeg glæde mig rigtig meget til.


I ønskes alle en rigtig god uge 2